Helia-D Regenero Hajhullás elleni esszencia 75ml

2890 Ft
39 Ft/ml

A Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia 26 gondosan válogatott gyógynövény alkoholos oldata.
A koncentrátum összetevői mélyen behatolnak a fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymáknál fejtik ki hatásukat. A fejbőr vérellátása fokozódik, így a Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszenciában található hatóanyagok bejutása intenzívebb.

- Rendszeres és tartós használat esetén a termék bizonyítottan csökkenti a hajhullást.
- A kezelt területen a hajszálak megerősödnek, tartásuk és minőségük javul.
- A fejbőr korpásodása megszűnik, és a haj zsírosodása optimalizálódik.
- Életképes hajhagymák megléte esetén segít, hogy a haj újra növekedésnek induljon.
- Nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják.

Használata
A szórófej segítségével közvetlenül a fejbőrre juttassuk a készítményt. A fejbőrre juttatott szert, ujjbegyeink segítségével masszírozzuk be, enyhe nyomkodó és nem dörzsölő mozdulattal. A koncentrátumot napi rendszerességgel használja. Naponta legalább egy-kettő, de akár több kezelést is végezhet. A javasolt 8-12 hét folyamatos napi használat végén, vagy a kívánt eredmény elérése után, annak fenntartására, a hajhagymák optimális állapotának megőrzése érdekében, heti 2-3 kezelést javasolunk.
Száraz és nedves fejbőrön egyaránt alkalmazható. A Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia hajban maradó készítmény, így kiöblítenie nem kell. Napi hajápolási szokásain nem kell változtatnia! A szórófej segítségével, közvetlenül a fejbőrre juttassa a készítményt.

Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia használatakor a fejbőr kipirosodhat, enyhe bizsergést érezhet, melynek oka a fejbőr fokozott vérkeringése. Alkohol érzékenység esetén a bőrt enyhén száríthatja. Szembe kerülés esetén, alaposan öblítse ki.

Milyen anyagokat tartalmaz a Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia?
A Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia csak alkoholban oldott természetes anyagokat tartalmaz. Kizárólag természetes növényi összetevők alkotják, melyek a fejbőr egészséges működéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazzák.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"