Bepanthen kenőcs, Bepanthen krém, Bepanthen Plus és Bepanthen Sensiderm

Bepanthen termékcsalád

Szeretnéd, ha bőröd és szeretteid bőre valóban a megfelelő ápolást kapná? Fordulj az egészséges bőr szakértőjéhez! Klinikailag bizonyított, hogy a Bepanthen termékek nyugtatják, óvják és gyógyítják a bőrt. Minden termék gyengéden gyógyító hatású, és hozzájárul az új, egészséges bőr felépüléséhez. A termékek mentesek minden felesleges színező- és illatanyagtól és egyéb, bőrirritációt okozó összetevőktől. Ha a Bepanthen termékeket használod, bőröd a legjobb kezekben van.

Bepanthen kenőcs, Bepanthen krém, Bepanthen Plus és Bepanthen Sensiderm

Szakértelem
A Bepanthen márka 1944-ben, Svájcban jelent meg a piacon, s ettől kezdve mindig is a bőrápolás élvonalába tartozott. Az azóta eltelt években is szüntelenül a bőrproblémák kezelésével kapcsolatos, új összetevőket, formulákat kutatjuk. A Bepanthen termékek egyik legfontosabb alkotóeleme már a kezdetektől a dexpantenol, amely B5 provitaminként közismert, és nagy szerepet játszik a bőr sejtjeinek regenerálódásában, valamint a bőr mélyebb rétegeinek táplálásában. Többek között ez az összetevő segített hozzá bennünket, hogy 60 éven át megoldásokkal szolgáljunk a bőr egészségének megőrzéséhez.

Honlap: http://www.bepanthen.hu

Termékek:

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu