Dermatix Ultra szilikon gél 15g

15990 Ft
1066000 Ft/kg

A Dermatix Ultra szilikon gél helyileg alkalmazott szilikon gél, mely a hipertrófiás hegek és keloidok kezelésében és megelőzésében is hatékony. Sikeresen alkalmazták trauma, égések vagy műtétek következtében kialakult hegek kezelésére is.

Kimutatták, hogy Dermatix Ultra szilikon gél kezelés hatására a heg puha, lapos és sima lesz, csökken az elszínezõdés, a viszketés és a fájdalom.

A Dermatix Ultra szilikon gél egyenlő hosszú polymerikus láncolatokból tevõdik össze, mint a szilikonos tapaszok. Egyaránt alkalmazható felnõtteknél és gyermekeknél:
- hegek kezelésére a seb bezáródása és hámosodása után
- kóros hegek kialakulásának megelõzésére.

Dermatix Ultra szilkon gél – kényelmes alkalmazás
- átlátszó, illatmentes
- száradása után kozmetikummal fedhető
- alkalmazása egyszerű és fájdalommentes
- érzékeny bőrre is felvihető
- gyermekek kezelésére is alkalmazható
- könnyen szárad, láthatatlan réteget képez a bőrön
- régi és új hegek kezelésére egyaránt alkalmas
- rugalmas védelmet nyújt
- napi kétszeri alkalmazása kényelmes
- ideális a szabálytalan bőr/hegfelületekre és a mozgó területekre (ízületek, arc)

Dermatix Ultra szilikon gél – hogyan használjuk
A Dermatix Ultra szilikon gél alkalmazása nagyon egyszerű, naponta kétszer kell használni tisztítsa meg a kezelendő területet enyhén szappanos vízzel, majd a nedvességet finoman itassa fel óvatosan, egy mozdulattal, nagyon vékony réteget vigyen fel az érintett területre engedje 4-5 percig száradni, mielőtt ruházattal vagy kozmetikummal fedné ha a Dermatix Ultra szilikon gél nem szárad meg 4-5 percen belül, az annak a jele, hogy túl nagy mennyiséget vitt fel: távolítsa el a fölösleget és engedje, hogy folytatódjék a száradási folyamat a kezelés javasolt minimális ideje három hónap, de a hosszabb használat további javulást eredményezhet

Figyelmeztetés:
A Dermatix Ultra szilikon gélt nem szabad nyílt vagy friss sebekre kenni, nem érintkezhet a nyálkahártyával és nem kerülhet túl közel a szemhez. A Dermatix Ultra szilikon gélt nem szabad antibiotikumot tartalmazó, vagy egyéb bőrgyógyászati termékre rákenni.
A Dermatix Ultra szilikon gél, ha nem tökéletesen száraz, elszínezheti a ruházatot. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Csak külső használatra.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.