Moxalole

A szorulás tényleg szinte a négy fal közé zárja az embert..

A MoxaloleŸ hatóanyaga a makrogol 3350, megnöveli a széklet térfogatát a víz megkötése révén, és ezáltal normalizálja a vastagbél mozgását. A legfontosabb vizsgálatok részletes értékelése² során a makrogol hatóanyag bizonyult a legelőnyösebbnek krónikus székrekedés kezelésére.

Moxalole

A MoxaloleŸ ozmotikusan ható hashajtó, amely nem szívódik fel és nem irritálja a bélfalat. Víz megkötésével növeli a széklet térfogatát, így lágyítja a székletet és normalizálja a vastagbél mozgását. A MoxaloleŸ különlegessége, hogy a hozzáadott elektrolitoknak köszönhetően nem befolyásolja a szervezet só- és vízháztartásának egyensúlyát. Az egyszerűen dozírozható, friss, citromízű italpor még nagyon súlyos székrekedés esetén is hatékony és nem okoz hozzászokást.

A MoxaloleŸ különböző sókat is tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani a szervezet normál só- és vízháztartását.

Amennyiben túlságosan nehéz vagy fájdalmas a székelés, használja a MoxaloleŸ-t, és könnyebbnek fogja érezni magát utána. Kísérletezzen addig, amíg kitapasztalja, hogy mi az Ön számára megfelelő adag.

²Ramkumar D et al. Efficacy and safety of traditional medical therapies for chronic constipation: Systematic review. Am J Gastroenterology 2005;100:936-971.

Honlap: http://www.moxalole.hu

Termékek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu