Rheumon és Rheumon Forte gél

A RheumonŸ 50 mg/g gél és kétszeres hatáserősségű változata, a RheumonŸ forte 100 mg/g gél a rheumás megbetegedések külsőleges, helyi kezelésére szolgáló vény nélkül kapható gyógyszerek. Hatóanyaguk, az etofenamát a nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek csoportjába tartozik, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik.

Rheumon és Rheumon Forte gélRheumon és Rheumon Forte gél

A RheumonŸ 50 mg/g gél és a RheumonŸ forte 100 mg/g gél a váz-izomrendszer lágyrészeiben kialakuló (mozgásszervi) rheumás megbetegedések kezelésére alkalmazható. A rheumás megbetegedések közé tartoznak az izom-rheumatizmusok, a váll körüli izmok feszességével járó betegségek (periartropátia humeroszkapuláris), a derékfájás különböző fajtái (mint a lumbágó, az isiász), az ínhüvely és nyálkatömlők gyulladása, továbbá a gerincoszlop és más ízületek kopási és túlterheléses megbetegedései (artrózisok, spondilózisok).

Továbbá alkalmazhatóak az izmok tompa, zúzódással járó sérülései, a fájdalommal, duzzadással esetleg vérömleny kialakulásával járó húzódások, rándulások és szakadások kezelésére, melyek gyakran előfordulhatnak a napi munka és sportolás során.

Kizárólag külsőleg alkalmazhatók!

Sérült vagy ekcémás bőrfelületen, nyálkahártyákon nem alkalmazhatók!

Honlap: http://www.meda.hu
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"