Maxiderma kézbalzsam 56g

1856 Ft
33143 Ft/kg

Az összetevőkben gazdag, tápláló és nedvesítő hatású Maxiderma Kézbalzsam hatékonyan javítja az erősen száraz kezek állapotát. A bőrbe mélyen beszívódva gyorsan enyhíti a száraz kéz által okozott tüneteket és hamar helyreállítja a bőr nedvességtartalmát. Pozitív hatásai már az első naptól kezdve érezhetőek.

Az UREA, természetes hidratáló szer. A bőr természetes folyamatait utánozza az által, hogy csökkenti a bőr vízveszteségét, felgyorsítja a bőr sejtjeinek újjáépülését, segítve a bőr regenerálódását, az elhalt szaruréteg hámlasztását gyorsítja. Ezek következtében helyre áll a bőr vízmegkötő képessége.

Használati utasítás:
Naponta 2x vagy 3x krémezze be kezét, különös tekintettel a szárazabb részekre. Miután bőre rendbejött, folytassa tovább a Maxiderma alkalmazását, hogy megőrizze bőre hidratáltságát és puhaságát. Ne használja sérült bőrfelületen! 10%-ban ureát tartalmaz. Hipoallergén és alkoholmentes, illatanyagot tartalmaz. 10 - 30°C között tárolandó.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu