Eveline Slim Extreme 4D Intenzív karcsúsító és feszesítő FITNESZ szérum 250ml

1575 Ft
6 Ft/ml

A legújabb tudományos eredményeket kihasználva, az Eveline Cosmetics laboratórium szakértői olyan innovatív technológiailag fejlett formulát alkottak, amely speciális ápolást nyújt a testnek az azonnali karcsúsító és fogyasztó hatás által. A formula aktívan támogatja a zsírégetést és rendkívül hatékonyan csökkenti a cellulitot. A meglévő terhességi csíkokat kisimítja, meggátolja újak kialakulását.

A szérumban felhasznált legújabb generációs összetevők speciálisan a hatékony alak karcsúsítás és formázás céljából lettek kiválasztva. A termék hatékonyan formázza az alakot és segít elérni a látványos karcsúsító hatást, a fitnesz edzéshez hasonlóan.

bioSlim-Fitness Complex™ - erős karcsúsító és anticellulit hatású, erősíti a többi alakformázó összetevő működését.

Lipocell-SlimŸ Complex és L-carnitine – intenzíven stimulálják a mikrokeringést, ezáltal támogatva a cellulit és zsírszövet csökkentést.

Kollagén és pro-elasztin – javítja a bőr simaságát, feszességét és rugalmasságát.

Az aktív hatóanyagok széles választékát tartalmazó formula eljut a legmélyebb rétegekben lévő zsírszövetekhez, stimulálva a sejteket a zsírégetésre és a cellulit csökkentésre.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu