Eveline Slim Extreme 3D Karcsúsító és Bőrfeszesítő Krém 200+50ml

1250 Ft
5 Ft/ml

Az újszerű EVELINE Laboratóriumban kidolgozott 3D SLIM EXTREMEŸ Karcsúsító Krém, szakértő az Ön alakjának formázásában. Az L-karnitin tartalomnak köszönhetően gyorsítja a lebomlást hatásosan redukálva a bőr alatti zsírszövetet.

A termékben található Lipocell-SlimŸ kizárólag a test formázás, feszesítés és fiatalítás érdekében lett kidolgozva.

IsocellŸ Slim, Centella Asiatica, koffein, mentol és a borostyán kivonat intenzíven stimulálják a bőr metabólikus folyamatait, hatásosan megszüntetve a “narancsbőr” szerű effektust és karcsúsítva az alakot. Meggyorsítják a zsírsavak égetésének folyamatát, blokkolják a zsírszintézist valamint gyorsítják a nyirok távozását a zsírszövetekből.

▪A kollagén és az elasztin maximálisan javítják a bőr feszességét, simaságát és rugalmasságát. ▪A japán páfrányfenyő élénkíti a vérkeringést, erősíti a vérereket, kisimítja a már meglévő és meggátolja az új “narancsbőr” szerű felület kialakulását.

▪A szérum ápoló formulája tartalmazza az észak Breton ártézi vizek ásványait valamint a Laminaria alga kivonatot melyek hidratálják és tökéletesen frissítik a bőrt.

A használat során tapasztalható kellemes hűsítő érzés garantálja a krém azonnali hatását.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu