Eveline Slim Extreme

Eveline Slim Extreme 3D Karcsúsító és Bőrfeszesítő Krém 200+50ml

Az újszerű EVELINE Laboratóriumban kidolgozott 3D SLIM EXTREMEŸ Karcsúsító Krém, szakértő az Ön alakjának formázásában. Az L-karnitin tartalomnak köszönhetően gyorsítja a lebomlást hatásosan redukálva a bőr alatti zsírszövetet.
1250 Ft
5 Ft/ml

Eveline Slim Extreme 3D Karcsúsító és Bőrfeszesítő Szérum 200+50ml

Az újszerű EVELINE Laboratóriumban kidolgozott 3D SLIM EXTREMEŸ Szérum, az erősen gazdagított aktív összetevők receptúrájának köszönhetően gyorsan formázza az Ön alakját. A termékben található Lipocell-SlimŸ és az L-Karnitin, ami kizárólag a test formázás és feszesítés érdekében lett kidolgozva, gyorsítja a lebomlást hatásosan redukálva a bőr alatti zsírszövetet.
1440 Ft
6 Ft/ml

Eveline Slim Extreme 3D Termo Aktív Karcsúsító Szérum 250ml

Az Eveline Cosmetics laboratóriumban kifejlesztett első Termo Aktív Karcsúsító Szérum Anticellulit szabályozza a meglévő zsírsejtek méretét és megakadályozza a narancsbőr megjelenését a bőrön. A technológiailag kifejlesztett Termo Zsírégető formula gyengéden felmelegíti a bőrt, az aktív anyagok azonnal behatolnak a bőrbe, biztosítva a maximális eredményt.
1525 Ft
6 Ft/ml

Eveline Slim Extreme 4D Gyémánt Karcsúsító Anti-cellulit szérum hialuronsavval 250ml

Innovatív karcsúsító termék amely ötvözi a természetes aktív összetevők hatékonyságát a legújabb kozmetológiai és esztétikai orvoslás vívmányaival. A szérum új formulája mikroszkopikus gyémánt részecskéket és a hatóanyagok különleges kompozícióját tartalmazza, amely intenzíven stimulálja a zsírégetést a bőr alatti szövetekben és rendkívül hatékonyan csökkenti a cellulitot.
1660 Ft
7 Ft/ml

Eveline Slim Extreme 4D Gyémánt Peeling-Masszázs Anticellulit tusfürdő koffeinnel 250ml

Innovatív karcsúsító termék amely ötvözi a természetes aktív összetevők hatékonyságát a legújabb kozmetológiai és esztétikai orvoslás vívmányaival. A peeling-masszázs hatékonyan tisztítja a bőrt, előkészíti a bőrt a további kezelésekhez.
898 Ft
4 Ft/ml

Eveline Slim Extreme 4D Intenzív karcsúsító és feszesítő FITNESZ szérum 250ml

A legújabb tudományos eredményeket kihasználva, az Eveline Cosmetics laboratórium szakértői olyan innovatív technológiailag fejlett formulát alkottak, amely speciális ápolást nyújt a testnek az azonnali karcsúsító és fogyasztó hatás által. A formula aktívan támogatja a zsírégetést és rendkívül hatékonyan csökkenti a cellulitot. A meglévő terhességi csíkokat kisimítja, meggátolja újak kialakulását.
1575 Ft
6 Ft/ml
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu