Kereső:

Virasoothe hűsítő gél 50g

2216 Ft
44320 Ft/kg

Virasoothe hűsítő gél a bárányhimlő okozta viszketés enyhítésére.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz! Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert később is szüksége lehet rá, hogy újra elolvassa! Kérdezze meg továbbá gyógyszerészét, amennyiben további információra vagy tanácsra lenne szüksége.
Ha a tünetek nem javulnak, esetleg rosszabbodnak, forduljon orvoshoz!

A bárányhimlőről
A bárányhimlő a varicella zoster vírus által okozott járványos fertőző gyermekbetegség, mely leginkább a kisgyermekeket érinti.
Jellemzően enyhe lázzal és viszkető bőrhólyagok megjelenésével jár együtt. A hólyagok általában először piros foltok formájában a mellkason és a hason jelennek meg, később pedig a teljes testfelületen is elterjednek. A hólyagok körülbelül 4-5 napon belül leszáradnak és varasodásokká alakulnak. Ha ezeket elvakarjak, vagy baktériumokkal fertőződnek, a helyükön tartós hegek maradhatnak.

1. Mi a Care Virasoothe, és mire alkalmazható?
Az új, szabadalmaztatott Osmo Care technológia segítségével, a Virasoothe gél klinikailag bizonyítottan enyhíti a bárányhimlő viszketési tüneteit azáltal, hogy hűti a bőrt, így csökkentve az irritációt. A bőrnek ily módon nyújtva védelmet, elősegíti annak természetes gyógyulását, csökkenti a tartós hegek képződésének veszélyét.

2. Összetevők
Glicerin, PEG-8, kaprilil-glikol, natrium-poliakrilat, karbomer, natrium-hidroxid és tisztított víz. Nem tartalmaz tartósítószert.

3. Lehetséges mellékhatások
Bármely összetevő elleni allergia eseten mossa le az érintett területet szappannal és vízzel, és forduljon orvoshoz. A gél használatakor esetenként bizsergő érzés tapasztalható.

4. Hogyan kell használni a Care Virasoothe gélt?
6 hónapnál idősebb gyermekek szamara.
A gél használata előtt és után mosson kezet és alaposan szárítsa meg.
Használja naponta két vagy három alkalommal, illetve amikor a viszketes enyhítésére van szükség!
6 hónapnál fiatalabb gyermekeknél csak orvosi felügyelet mellett alkalmazható.

5. Hol használhatja a Care Virasoothe gélt?
Az arcon és a teljes testfelületen használható. Kizárólag külsőleg alkalmazható.

6. Mikor forduljon orvoshoz?
Care Virasoothe gél használata előtt 6 hónapnál fiatalabb gyermekek, valamint bárányhimlős felnőttek esetében háziorvoshoz kell fordulni! Forduljon azonnal orvoshoz, ha gyermeke belázasodik, ha a bőrkiütes a szemre átterjed, vagy ha a foltok körüli bőr megdagad, fáj vagy nagyon bevörösödik! Akkor is forduljon orvoshoz, ha nem biztos abban, hogy bárányhimlőről van szó!

7. Tárolás
Tárolas 25°C alatti hőmérsékleten az eredeti dobozában! Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati dátum után! Tartsa távol meleget kibocsátó eszközöktől!

8. Figyelmeztetés
 A gél a szembe ne kerüljon!
 Ha véletlenül a szembe kerül, öblitsük ki bő tiszta vízzel! Ha az irritáció nem szűnik, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!
 Tartsa gyermekektől elzárva!
 Felnőttek, idősek és 6 hónapnál fiatalabb gyermekek kizárólag orvosi felügyelet mellett alkalmazhatják a Virashoothe gélt.
 Bármely összetevővel szembeni érzékenység eseten mossa le szappannal és vízzel az érintett területet és forduljon orvoshoz!
 Ha a gyermek véletlenül lenyelne, öblítse ki a száját vízzel, s forduljon orvoshoz!

Orvostechnikai eszköz.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu