Herstat ajakherpesz kenőcs 2g

1724 Ft
862000 Ft/kg

Az ajakherpesz kezelésére ma már nem csak kortikoszteroid hatóanyagú szerek léteznek, hanem mindenki számára hozzáférhetőek a sokkal kíméletesebb, természetes alapanyagokból készülő készítmények is. A Herstat olyan tisztított propolisz kivonatból (Aktív Flavonoid Komplex) készült szabadalmaztatott termék, amelynek alapanyagát a méhek Kanada nyárfáiról gyűjtötték. A propolisz fertőtlenítő, vírusölő és fájdalomcsillapító hatása pedig jól ismert, gyógyító tulajdonsága bizonyítottan és hatékonyan hozzájárul a beteg, sérült bőr mielőbbi regenerálódásához, gyógyulásához, hámosodásához.

A klinikailag tesztelt Herstat:
- gyorsan enyhíti a herpesz tüneteit
- rövid időn belül csökkenti az égő érzést
- felgyorsítja a gyógyulás folyamatát
- a herpesz minden stádiumában hatásos

Herstat: Megoldás első pillanattól a gyógyulásig
Megbízható klinikai kutatások bizonyítják, hogy a Herstat ajakherpesz kenőcs a herpeszfertőzés minden szakaszában hatásosan enyhíti a betegség kellemetlen tüneteit és jelentősen meggyorsítja a gyógyulás folyamatát. Annak érdekében, hogy szemléletesen be tudjuk mutatni a Herstat kenőcs hatékonyságát, röviden összefoglaljuk azoknak a kutatásoknak az eredményeit, amelyekben a propoliszos herpesz kenőcs mérte össze gyógyító erejét az ártalmatlan, valós hatóanyag nélküli (placebo) termékek hatásával. A kutatás és annak eredményei röviden összefoglalva:

A kettős klinikai kutatásban összesen 68 ajakherpeszes beteg vett részt (35 beteg a „placebo”, 33 beteg pedig a „Herstat” csoportban).
A betegek a kísérlet teljes ideje alatt pontosan ugyanazt a kezelést kapták: naponta 5 alkalommal kezelték herpeszeiket és részletes naplót vezettek a változás folyamatáról, valamint a fájdalom mértékének csökkenéséről.
Az eredmények önmagukért beszélnek! A kezelt betegek feljegyzéseiből minden kétség nélkül kiderült, hogy a propoliszos kenőcs kiugróan jól teljesített és bebizonyította: képes hatásos és gyors gyógyulást biztosítani a herpeszfertőzött betegek számára.

Élmény
A kutatások eredményei bebizonyították, hogy a Herstat ajakherpesz kenőcs kipróbálói a vakteszt után szinte minden esetben újra és újra a 100% természetes hatóanyagú, propoliszos herpesz kenőcsöt választanák. A Herstat kipróbálói a tesztidőszak után kivétel nélkül ugyanazokkal a tapasztalatokkal lettek gazdagabbak: szinte minden esetben elismerően nyilatkoztak a propoliszos kenőcs hatásáról!

A számok önmagukért beszélnek. Az összehasonlító vizsgálat során a Herstat herpesz kenőcs kipróbálói 100 százalékosan (18 %-uk valamennyire, 82 %-uk nagyon) elégedettek voltak a készítmény nyújtotta hatékony eredményekkel. Természetesen az egyszeri kipróbálás fontos, de még fontosabb, hogy másodjára vagy többedszerre is bizalmat szavazunk-e egy terméknek, hogy nyugodtan merjük-e ajánlani barátainknak, családtagjainknak, ismerőseinknek. Nyugodtan állítjuk: az összehasonlító vizsgálat ezt a kérdést is megnyugtatóan rendezte. A kísérlet tapasztalatai alapján a HerstatŸ herpeszkenőccsel kezeltek közel 100 százaléka újra használná a terméket.

Propolisz
A méhek a propoliszt a növények, főleg a fűz és nyár rügyének ragadós váladékából alakítják át és elsősorban a kaptár kisebb-nagyobb réseinek betapasztásához és belsejének fertőtlenítéséhez használják. A propolisz magas antioxidáns tartalma miatt mintegy természetes „antibiotikum” szerepét tölti be a méhek életében: képes gyorsan és hatékonyan elpusztítani a kaptárt fenyegető vírusokat és baktériumokat. A propoliszt az orvostudomány és a természetgyógyászat az elmúlt 2000 év során szinte mindig természetes gyógyszerként használta, széles alkalmazási területe az immunrendszerünk erősítésétől a reumatikus bántalmak, ízületi, derék- és gerincfájdalmak kezeléséig széles skálán mozog. Nem véletlen, hogy kedvező hatása felkeltette a herpesz gyógyításával foglalkozó tudományos szakemberek érdeklődését is. A kutatások eredményeképpen pedig ma már tisztán látszik, hogy a propoliszt alkotó aktív összetevők közül a legnagyobb csoport, a flavonoidok (a propolisz többi összetevőjével együtt) az alábbi bizonyított tulajdonságokkal rendelkeznek:

Hatékony és alapos vírusírtás
A propolisz összetevői közvetlenül lépnek kölcsönhatásba a herpesz vírus peplonjával, így azt már a fertőzés korai szakaszában képesek hatékonyan gyengíteni (ennek eredményeképpen a vírus nem lesz képes a sejtfalon való áttörésre). A propoliszos kenőcs megállítja a vírus sejtbontó hatását, valamint a vírus szaporodását a fertőzött sejten belül.

Antibakteriális hatás
A flavonoidoknak köszönhetően a propoliszos herpeszkenőcs hatékony védelmet biztosít sokféle baktérium, többek között a Staphylococcus aureus ellen is.

Gyors fájdalomcsillapítás
A propolisz összetevői csökkentik a szervezetünkben lévő gyulladást és érzéstelenítő tulajdonságainak köszönhetően enyhítik a herpeszes fertőzéssel járó kellemetlen tüneteinket.

Azonnali regenerálódás
A természetes alapanyagok felgyorsítják a sejtek anyagcseréjét és a sejtosztódás folyamatát, valamint jótékony hatással vannak a kötőszövetekben fellépő gyulladásokra.

Ajakherpesz ellen számos házi praktika ismert, amelyek nagy része a seb „leszárítására” törekszik. A propolisz nagy előnyei is hasonlóak: nemcsak a vírusfertőzés első 1-2 napján hatásos, hanem a gyógyuló seb hámosodásában-, a szúró, fájdalmas érzés tompításában és a seb fertőtlenítésében is van szerepe. Ezzel szemben az ajakherpesz elleni hagyományos szerek kizárólag a vírus szaporodása ellen hatnak, hiába kezeljük velük a már kialakult ajakherpeszt.

Alkalmazás
A Herstat kenőcs az ajakherpesz tüneteinek gyors enyhítésére javasolt.
Az alkalmazás módja: A Herstat kenőcsöt közvetlenül az érintett területre kell kenni 2 óránként, legalább naponta ötször. A kezelést, amint lehet, el kell kezdeni, lehetőleg a legkorábbi stádiumban, a bizsergés időszakában. A kezelés a későbbi szakaszban is elkezdhető, amikor már megjelentek a hólyagok. (Figyelmeztetés: A HerstatŸ ajakherpesz kenőcsöt a betegek általában jól tolerálják. A propolisz azonban néhány esetben bőrirritációt okozhat. Ezért használat előtt próbálja ki az alkar egészséges bőrfelületén! Hagyja abba a kenőcs használatát, ha kiütés jelentkezik! Szembe ne kerüljön! Mindig mossa meg a kezét miután megérintette a herpeszt, hogy csökkentse a továbbfertőződés veszélyét!)

Összetevők:
Petrolatum, folyékony paraffin, tisztított propolisz kivonat (ACF-Aktív Flavonoid Komplex), etanol, lanolin. Csak külsőleges használatra. Legfeljebb 25 C°-on tárolandó. CE 0499 Orvostechnikai eszköz (II.a osztály)

Gyártó: Lisoma International Ltd, Chichester, West Sussex, Egyesült Királyság

Forgalmazó: a Lisoma International Ltd, licence alapján a Coordwell Kft., 1118 Budapest, Villányi út 101.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu