Viscoderm Gyöngy szépségkapszula 30x

4677 Ft
156 Ft/db

A Viscoderm Gyöngy szépségkapszula, egy étrend-kiegészítő, mely olyan alapvető fontosságú tápláló elemeket juttat a szervezetbe, melyek biztosítják a bőr, a haj- és a körmök rugalmasságát, csökkentik a szabadgyökök kialakulását, ezáltal késleltetik az öregedési folyamatokat.

A bőr rugalmassága a benne levő kollagén és elasztin tartalomnak köszönhető. Az elasztáz, a kollagenáz, a hyaluronidáz enzimek aktivitása miatt csökken a rugalmas rostok mennyisége.

A kollagénről
A legtöbbet tanulmányozott rostos fehérje, az emberi szervezetben megtalálható fehérjék több mint 30% -át teszik ki. Biztosítja a bőr, a haj rugalmasságát, valamint fő alkotórésze az izmoknak és ínszalagoknak is.

A pycnogenol
Bioflavonoidok természetes keveréke egy Délnyugat-Franciaország erdeiben honos fenyőfa kérgének kivonata. Erős antioxidáns hatása révén csökkenti a szabadgyökök tevékenységét. Segíti a bőrszövetekben az oxidációs károk helyrehozatalát. A pycnogenol gátolja elasztáz, a kollagenáz, a hyaluronidáz bontó enzimek hatását, szabályozva a hyaluronsav anyagcseréjét, szintézisét. Jó hatással van többek között a szív- és érrendszerre, a bőrre, a mentális funkciókra, a cukorbetegségre, a gyulladásokra, az asztmára és a menstruációs panaszokra, valamint hasznos sport étrend-kiegészítő.

A koenzim Q10
Többféle módon oszlik meg az élő szervezetekben. Jelen van a sejtfalak foszfolipid rétegében, és közvetlenül a szabadgyökökre is hat: megakadályozza a lipidperoxidációt, csökkenti a peroxidok jelenlétét a bőr felszínén és a bőrben. Belső napvédő hatást fejt ki, korlátozva az UVA és UVB sugarak káros hatását, és elősegíti a hyaluronsav és a kollagén újraképződését.

A Viscoderm GyöngyŸ szépségkapszula hasznos étrend-kiegészítő, mert összetevőinek köszönhetően helyreállítja a bőr funkcionális tulajdonságait. Visszaadja a bőr erejét és rugalmasságát. Kedvezően hat az ízületekre, erősíti a hajszálereket.
A kondroitin-szulfát, a hyaluronsav és a glukozamin alapvető fontosságú tápláléka a bőr-, az ízületek-, a szív és az erek kötőszöveteinek. Vízmegkötő képességük kiváló.
A hyaluronsav egy lineáris poliszacharid, leginkább a kötőszövetekben és a porcok ízületi nedvében fordul elő. Aktivizálja a fiziológiai felfrissülés folyamatát, hidratálja és erősíti a szöveteket.

Naponta egy, vagy két kapszula szedése javasolt két étkezés közötti időben.

Tartsa távol gyermekektől!

Ne fogyasszon többet a tanácsolt mennyiségnél!
Terhesség esetén alkalmazás előtt kérje ki orvosa véleményét!

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu