Sába szőrtelenítés és borotválkozás utáni bőrápoló hirdogél 100ml

764 Ft
8 Ft/ml

A Sába szőrtelenítés utáni bőrápoló hirdogél felhasználása: Minden fajta szőrtelenítés a bőr hámrétegének a mikrosérüléseit okozza. Gyantázás, borotválás, epilálás, vagy szőrtelenítőkrém használata után, célszerű a bőrt ápolni a gyulladás megelőzésére, a fájdalomérzet csökkentésére.

A Sába hidrogél bőrnyugtató hatású, használata érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Uniszex termék. Szőrtelenítés, vagy borotválkozás után, a letisztított bőrfelületet vékonyan kenjük be a hidrogéllel. Háromféle értékes aromaolaj hatóanyaga bőrnyugtató hatású. Etanol tartalma enyhén tonizál, az allantoin –a zsírvisszapótló anyagokkal együtt-, a bőrt lággyá és selymessé teszi. Természetes menthol tartalma hűsít. Rendszeres napi használata az ép, egészséges hámréteg fenntartását biztosítja. Szembe ne kerüljön. Használat után gondosan zárjuk vissza. Tárolás szobahőmérsékleten.

Összetevők (INCI szerint): Aqua, Ethanol, Glycerine, Propylenglycole, Minerol oile, PEO-40-sorbitol-septeoleat, Oleilalcohol-poliglikolether, Allantoin, Calendula officinalis olie extract, Citric oile, Lavender oile, Sodium Hydroxide, Carbomer, Mentholum

Forgalmazó: Inzula Ker. Kft.
H-1047 Budapest, Baross u. 105-107.

Gyártó: Milla Kozmetikai Kft.
2800 Tatabánya, Cementgyári u. 1.


Tárolás szobahőmérsékleten.
Gyártási tétel szám és gyártási idő (év/hónap)
Minőségét megőrzi (év/hónap)
Lásd a flakonon

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu