Eveline Cosmetics

Az Eveline cég az egyik legnagyobb kozmetikai termékgyártó Lengyelországban, 1983-ban kezdte tevékenységét.

2002-ig főleg a keleti piacokra szállítottak, jelenleg a világ 70 országába exportálják termékeiket. Többek között Oroszország, Ukrajna, Grúzia, Törökország, Azerbajdzsán, Tádzsikisztán, Irán, Libanon, Jordánia, USA, Kanada, Németország, Hollandia, Olaszország, Litvánia, Lettország, Észtország, Horvátország, Szerbia, Macedónia tartoznak a legnagyobb vásárlók közé,

A cég fő stratégiája két alapelvre épül: a minőség és az újszerűség. A termékeket saját laboratóriumban dolgozzák ki. Az újszerű ötletekért a céget már többször kitüntették szakmai kiállításokon. Az Eveline laboratórium nagy figyelmet fordít a kutatásokra ezért a kozmetikumok nemcsak hatásosak, de nagyon biztonságosak is. A termékek összetevőit a világ legjobb termelőitől vásárolják, ugyanazoktól, akiktől az ismert nagynevű világ márkákat forgalmazó cégek.

Az Eveline Cosmetics fő célja magas minőségű terméket elérhető áron biztosítani, A vevő akkor lesz teljesen megelégedve ha a jó minőségű terméket, elegáns csomagolásban, alacsony áron tudja megvásárolni. Ezért fektet nagy hangsúlyt a cég a minőségi kutatásokra valamint az újszerű csomagolásra, amely nemcsak kényelmes használatot biztosít de sajátos arculatot ad minden terméknek.

Honlap: http://www.eveline.hu
Cím: 5002 Szolnok Pf. 22.
Telefon: 06-56-210-211
Fax: 06-56-210-211

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu