Dr. Theiss Cardio 300 kapszula 60x

3176 Ft
53 Ft/db

Fokhagyma, galagonya-kivonatot és lenmagolajat tartalmazó étrend-kiegészítő növényi eredetű kapszulában.

Összetevők: Fokhagyma-kivonat 300 mg (0,84 mg allicin)/kapszula, lenmagolaj 100 mg/ kapszula, kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz, stabilizátor: méhviasz; galagonya-kivonat 40 mg/ kapszula, emulgeálószer: szójalecitin, színezékek: vasoxid és titán-dioxid.

A készítmény standardizált fokhagyma – és galagonya kivonatot, valamint lenmagolajat tartalmaz. A rendszeresen fogyasztott, megfelelő minőségű fokhagyma előnyösen befolyásolhatja a vér összkoleszterin-, ill. LDL-koleszterin- és triglicerid (vérzsír)- szintjét. A galagonya-kivonat és az omega-3 zsírsavakat nagy százalékban tartalmazó lenmagolaj a szakirodalmi adatok szerint a fokhagymához hasonlóan szintén elősegíti a szív és érrendszer egészséges működését.


A WHO által ajánlott, a kedvező szív-és érrendszeri hatást már biztosító allicin mennyiség 2- 5 mg/ nap - a Dr. Theiss Cardio 300 kapszula a napi ajánlást figyelembe véve tartalmazza ezt, tehát biztosított a szív és érrendszer egészséges működését elősegítő, hatásos fokhagyma hatóanyag tartalom.

Jótanács: Mielőtt egy fokhagyma készítmény tartós alkalmazása mellett döntene, ellenőrizze a készítmény hatóanyag pl. allicin tartalmát!
A Dr. Theiss Cardio 300 étrend-kiegészítő kapszuláról elmondható,
hogy természetes, hatásos, és biztonságos készítmény

Természetes, mert
- a készítmény csak természetes összetevőket tartalmaz
- növényi eredetű hatóanyagok
- növényi eredetű kapszulában

Hatásos, mert
- a WHO által ajánlott allicin (2-5 mg allicin/nap) mennyiséget tartalmazza
- galagonya-kivonat
- lenmagolaj

Biztonságos
- tartós alkalmazás során sem várható súlyos mellékhatás
- standardizált, gyógyszerkönyvi hatóanyagok
- GMP gyógyszergyártási körülmények

Figyelmeztetés:Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Száraz hűvös helyen, gyerekek elől elzárva tartandó!A készítmény a vérnyomáscsökkentők és a véralvadásgátlók hatását felerősítheti. Véralvadási zavarok esetén és műtét előtt alkalmazása nem javasolt.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu