Dr.Chen Szűztea Vita pezsgőtabletta 20x

1565 Ft
78 Ft/db

Európában a szakhatóság által elfogadott állítások a glükomannánnal összefüggésben: segít csökkenteni a vér koleszterinszintjét, kiegyensúlyozni a vércukor szintet, elősegíti a rendszeres bélmozgást és biztosítja az emésztőrendszer egészséges működését.

A biztonságos fogyasztás érdekében a glukomannánt csak ital formájában engedélyezik forgalmazni.

Kellemes ananász ízű rost-dús ital. Gél szerű állaga (magas rosttartalma) miatt ajánlott különböző diétázók számára (koleszterin, testsúlycsökkentő, cukor). 8 féle vitamint tartalmaz, javasolt adagjában kétszeresen fedezi egy felnőtt napi vitamin szükségletét. A készítmény kedvező lehet azok számára, akik diétájuk során állandó éhségérzettel küzdenek, valamint vitaminkiegészítésre szorulnak.

Felhasználási javaslat: 2-3 dl vízbe tegyen 1 tablettát, mely kb. 2 perc alatt feloldódik. Mivel az italnak magas a rosttartalma, kedvezően hat az étvágyra.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"