Re-Code fogyókúrás ital 500ml

12440 Ft
25 Ft/ml

23 különleges hatóanyaga 6-8 egyéb étrend-kiegészítő hatását is helyettesíti.

A Re-code Solo 1 db 500 ml-es fogyókúrás koncentrátumot tartalmaz, amely speciálisan a női szervezet karcsúsítására, formásítására lett kidolgozva.

23 különleges hatóanyaga egyedülállóan komplex módon kezeli a túlsúly és az elhízás problémáját. Az okokat igyekszik kiküszöbölni.

Nemcsak a zsírpárnák csökkentésében segít, hanem mérsékli az étvágyat, támogatja a vese és a máj működését, tisztítja és méregteleníti az egész szervezetet, fokozza az anyagcserét, helyreállítja a bélflórát, rendszeressé teszi a bélműködést, ezzel hozzájárul a fogyókúra szempontjából oly szükséges salaktalanításhoz.

Vízben oldódó hasznos rostokat is tartalmaz, melyek szabályozzák az inzulin, a vércukor és a vérzsír szintet, ezáltal csökkentik a BMI indexet, a testzsír százalékot. Az egész női testet egy újfajta egyensúlyi állapotba hozza, újra kódolja!

Megszünteti a női hormonális ingadozások folytán gyakran bekövetkező súlyingadozást, csökkenti a felesleges folyadékot a szövetekben. Ezáltal mérséklődik a puffadással, és vizesedéssel járó számos kellemetlen probléma és csökken a narancsbőr is!

Tengeri kollagén tartalma jelentős szerepet játszik a kötőszövet megtámasztásában, a bőr feszessége és rugalmassága szempontjából. Magas antioxidáns tartalma védi a szervezetet a szabadgyökök káros hatásától. A Re-code egy szinte ˝minden az egyben˝ termék, amely 6-8 egyéb étrend-kiegészítő hatását is helyettesíti.

Szabályozza vércukorszintet és csökkenti a kibocsátott inzulin mennyiségét, amely a sikeres fogyás és az egészséges testsúly megőrzésének legfontosabb záloga!

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu