BioCo Magyarország Kft.

Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkezünk, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok, stb.) gyártására, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkozunk.

A BioCo által gyártott termékek fejlesztésénél különös figyelmet fordítunk a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek alapján termékeink összetétele is elsősorban a hazai igények alapján készül.

Étrend-kiegészítő készítmények gyártása, előállítása, csomagolása és forgalmazása terén ISO 22 000 : 2005 szabvány szerint tanúsított élelmiszer-biztonsági irányítási rendszert működtetünk, mely kifejezetten az élelmiszergyártás biztonságának feltételeit teremti meg. Emellett gyártásunk során a nemzetközi szinten elismert Jó Gyártási Gyakorlat (Good Manufacturing Practice) irányelveinek előírásai szerint kidolgozott GMP rendszert működtetünk.

Tagjai vagyunk a Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Szövetségének (www.mekisz.hu).


Termékeink fejlesztését a magas minőséget szem előtt tartva, kutatókkal együttműködve végezzük. Csapatunk minden tagja szívén viseli a BioCo termékek minél jobb megítélését, és azokon keresztül a fogyasztók életét.

A BioCo Magyarország Kft. küldetése

Az étrend-kiegészítő termékek szerepe és bőrünk kényeztetése - a megváltozott életkörülményeink és étkezési szokásaink miatt - igencsak felértékelődött. Célunk, hogy az étrend-kiegészítő és kozmetikai termékek piacán -mind az Európai Unió, mind Magyarország hatósági követelményeinek megfelelve - olyan kiváló minőségű termékekkel segítsük fogyasztóinkat, melyeknek a pozitív hatásait saját szervezetükben egyértelműen érzik.

A BioCo Magyarország Kft. minőségpolitikája

Cégünk olyan termékekkel kíván a piacon megjelenni, amelyek hosszú távon garantálják fogyasztóink megelégedettségét. Ennek érdekében a BioCo Magyarország Kft. az alábbi minőségpolitikát határozta meg:

A BioCo Magyarország Kft. tevékenységét (étrend-kiegészítők gyártása, előállítása, csomagolása, forgalmazása) 2007. szeptember 03-tól az Élelmiszer-biztonsági Irányítási Rendszer MSZ EN 22000:2005 szabvány követelményeinek megfelelően végzi, valamint a nemzetközileg elismert Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek előírásai szerint kidolgozott GMP rendszert működtet.

Cégünk minden alkalmazottja ismeri és elismeri ennek a két rendszernek és irányelveiknek jelentőségét, és kötelezőnek tartja a saját területén való betartását.
Profitunk legfőbb forrása a vevői megelégedettség, ezért társaságunk működését vevőink minél jobb kiszolgálásának tükrében szabályozzuk:
-Igyekszünk megismerni a meglévő (és potenciális) vevőink termékeinkre vonatkozó igényeit.
-Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a vevői igények teljesítésének célszerű, s egyben gazdaságos módját.
-Folyamatosan figyeljük a vevői igények teljesítését, s az általuk jelzett eltérések alapján javítjuk tevékenységeinket.

A BioCo Kft. a jövőben továbbra is stabil működésre, vevőkörének szélesítésére, a vevői igények jobb kiszolgálására törekszik.

A BioCo Magyarország Kft. jövője

Nagy örömet jelent számunkra, hogy évről évre, egyre többen választják a mi készítményeinket. Fogyasztóink pozitív visszajelzései alapján tudjuk: jó úton járunk.

Fogyasztóink megelégedettsége megerősít minket abban, hogy további kutatásokat, fejlesztéseket végezzünk azért, hogy - továbbra is minőségi garanciát vállalva - termékeinkkel segítsük fogyasztóink egészségét. Úgy gondoljuk, fejlődni, fejleszteni, új dolgokat létrehozni egy állandó folyamat, melyből továbbra is aktívan szeretnénk kivenni a részünket.

Honlap: http://www.bioco.hu
Cím: 3021 Lőrinci, Árpád u. 92.
Telefon: +36 37 388 318
Fax: +36 37 388 318

Termékek:

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"