Revitol feketeáfonya kapszula 45x

4490 Ft
100 Ft/db

Revitol feketeáfonya az erek karbantartója.

Antoflavonokban gazdag fekete áfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Az antoflavonok antioxidáns tulajdonságaik révén hozzájárulhatnak a szervezetben végbemenő káros, oxidatív folyamatok kivédéséhez ill. gátlásához, valamint a szív- és érrendszer egészséges működéséhez.

Az anthoflavonok az orvostudomány figyelmét rendkívüli antioxidáns (szabadgyökmegsemmisítő), valamint az érrendszerre gyakorolt jótékony hatásával hívták fel.

Legkorábban az anthoflavonok (anthocianidinek) antioxidáns (szabadgyök-megkötő) tulajdonságait ismerték fel. Az észak-amerikai indián törzsek életének tanulmányozása során derült ki, hogy az anthoflavon-tartalmú növények fogyasztása helyettesítheti a C-vitamint (pl. a skorbut kialakulásának megelőzésében, ill. gyógyításában). Bebizonyosodott, hogy az anthoflavonok hatékonyabb antioxidánsok mint a C- vagy az E-vitamin, ugyanakkor fokozzák ezen vitaminok hatását. A szabadgyökök az anyagcsere következtében, valamint az immun- válaszok melléktermékeként keletkeznek a szervezetben, ezeket a sejtmérgeket a szervezet antioxidáns rendszere semlegesíti. Sajnálatos módon a civilizált világban egyre több és több ˝szabadgyök támadásnak˝ vagyunk kitéve (élelmiszerekben és kozmetikai termékekben található adalékanyagok, tartósítók, képernyősugárzás, levegő- és környezetszennyezés, dohányzás, stressz, túlzott gyógyszerfogyasztás). Ma már a szervezetben lévő és a táplálékkal a szervezetünkbe jutó antioxidáns mennyiség nem elégséges. Egészségünk megőrzése érdekében tehát rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű antioxidáns például az erős szabadgyök megkötési /antioxidáns/ képességgel rendelkező anthoflavonok bevitele.
Az anthoflavonok másik jótékony hatása, hogy védik, karbantartják az ereket.

Az anthoflavonok:

- fokozzák, illetve idős korban újraindítják az úgynevezett NOS enzim termelését, amely
felelős az erek tágításáért; serkentik a kollagén-szintézist.

- javítják a vérkeringést, a sejtek oxigénellátottságát, ezzel támogatják a szív és érrendszert.

- fokozzák a szellemi és testi erőnlétet, erősítik az immunrendszert.

Kiszerelés: 45 db kapszula

Javasolt fogyasztás: 1-2 kapszula naponta

Összetevők: fekete áfonya kivonat, C-vitamin, mikrokristályos cellulóz (térfogatnövelő) és TiO2-szinezett zselatin kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Forgalmazza: BGB Interherb Kft.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"