Fájdalmat csillapít generációk óta

Kalmopyrin tabletta

A fejfájás népbetegségnek számít

Korunk emberének közel 90%-a szenved világszerte rendszeresen a fejfájással kapcsolatos panaszoktól. Számtalan tényező okozhat fejfájást. Legjellemzőbbek: a front, az alvás minősége és mennyisége, a táplálkozási szokások, a káros szenvedély (pl.: dohányzás), a túlzott kávéfogyasztás, a stressz, az aktív pihenés hiánya, a mozgásszegény életmód, a hormonális változások, a szem romlása/betegsége, az instabil érzelmi élet , ugyanakkor a fejfájásra való hajlam örökölhető is.

Annak ellenére, hogy a fejfájás ilyen-olyan formája szinte minden embert érint, a vizsgálatok többsége során szervi problémát nem találnak. A fejfájás valamennyi formája biztonságosan kezelhető és gyógyítható.

A vény nélkül kapható, acetil- szalicilsavat tartalmazó Kalmopyrin segítséget nyújthat. A régóta bevált gyógyszer hatékony fájdalomcsillapító, amely gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Enyhébb és közepesen erős fájdalmak esetén a Kalmopyrin tabletta bevétele enyhülést eredményez.

A kezelésről

A rohamszerűen jelentkező fejfájásokra kézenfekvő megoldás a vény nélkül kapható gyógyszer alkalmazása. A Kalmopyrin fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően megszünteti a fájdalmat. A szalicilsav biztonságos vegyület, nagy adagokban is adható, de bevétele nem ajánlott éhgyomorra.
Nyári kánikulában szellőztessünk sokat, alkalmazzunk hideg vizes borogatást, nedves ruhát homlokunkon.
Abban az esetben, ha fejfájását zsibbadás, látószervi, mozgásszervi, koordinációs zavar, emlékezetkiesés kíséri, azonnal forduljon orvoshoz.

˝A minőségi gyógyítás szolgálatában.˝

A Richter gyógyszergyártó cég számára kiemelkedően fontos, hogy a ˝meghatározó terápiás területeken korszerű és elérhető árú készítményeket kínáljanak˝, s ezzel is hozzájáruljanak az életminőség javításához.

Honlap: http://www.kalmopyrin.hu

Termékek:

Hírek:

2011.08.09.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu