Aqua Maris termékcsalád

Aqua Maris orrspray és orrbalzsam

Allergiás nátha okoz kellemetlen közérzetet? Allergia okozta kellemetlen tünetektől szenved? Az Aqua Maris ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó orrspray segítségével tengernyi tiszta lélegzethez jut! Már egyszeri befújással is optimális mennyiség kerül az orrüregbe. Az Aqua Maris hatékonyan, de kíméletesen tisztítja a portól, pollenektől eldugult orrot, eltávolítja a váladékot.

Aqua Maris termékcsalád

Az orrspray használata során az orrnyálkahártya kiszáradásától nem kell tartani, hisz a termék az orrüregben folyamatos nedves környezetet biztosít. A pollenek, a por, a korán virágzó fák, füvek okozta allergiás nátha hatékony segítség a tartósítószer és hajtógáz-mentes Aqua Maris orrspray.
Hosszú távú használat mellett sem okoz irritációt, hozzászokást. Csecsemőktől a felnőttekig bárki számára hasznos segítség.

Az Aqua Maris orrspray:

Kíméletesen tisztítja az orrot allergiában, eltávolítja a port, polleneket
- Csökkenti a kellemetlen orrdugulást
- Tartósítószer és hajtógáz mentes
- Nem szárítja az orrnyálkahártyát, és tartós használat mellett sem okoz irritációt
- Hosszútávon alkalmazható hozzászokás nélkül
- Csecsemőktől a felnőttekig mindenki használhatja


˝A minőségi gyógyítás szolgálatában.˝

A Richter gyógyszergyártó cég - az Aqua Maris forgalmazója - számára kiemelkedően fontos, hogy a ˝meghatározó terápiás területeken korszerű és elérhető árú készítményt kínáljanak˝, s ezzel is hozzájáruljanak az életminőség javításához. Az Aqua Maris steril izotóniás orrspray az Adria kincsét rejtve magában ajánlott allergiában és náthában szenvedőknek.

Honlap: http://www.aquamaris.hu/

Termékek:

Hírek:

2011.07.04.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu