Allegra Forte

Az allergiának sok típusa ismert, az Allegra Forte az allergiás bőrkiütés tüneteinek megszüntetésére szolgáló készítmény.

Allegra Forte

A bőrallergia fajtái

1.
Leggyakrabban ekcémás megbetegedés alakul ki, amikor az allergén közvetlenül éri a bőrt. Az ekcéma olyan bőrgyulladás, amely többnyire allergiás válaszreakcióként alakul ki. Kiválthatja például fém, nikkel vagy króm, amelyek számos tárgyban előfordulnak.

A tünetei szabad szemmel is jól láthatóak:
bőrvörösség
bőrszárazság
viszketés
ritkán kisebesedés és nedv

2.Az ekcéma mellett szintén tipikus allergiás reakció a bőrön a csalánkiütés, amely a bőrallergia egyik gyakori fajtája. A csalánkiütés egy azonnali allergiás reakció, amely legtöbbször enyhe pír, viszketés, bőrdudor formájában jelenik meg a bőrön. Kiválthatja bőrrel érintkező növényi allergén, rovarcsípés, vagy kozmetikumok. Közvetlen érintkezés során a pollenek is okozhatnak csalánkiütést. Ebben az esetben a levegőben szálló pollenek helyett például kirándulások alkalmával a lábszárt érő növényekről a bőrre kerülő virágporok váltják ki a tüneteket. Belső kiváltói lehetnek baktériumok, vírusok, gombák is. Jelentkezhet ételek vagy gyógyszerek elfogyasztása után is.

Termékek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu