Hogy gyermekünk mindig mosolyogjon

Infacol szuszpenzió

Azok a nők, akik hirtelen édesanyává válnak és az első gyermeküket hozták a világra számos problémával szembesülnek, amelyekre nem lehet megfelelően felkészülni a terhesség folyamán csak időközben megtanulni, ráérezni.

Időbe telik, míg a gyermek minden rezdülését megérti az édesanya és pontosan tudja, hogy mikor mit szeretne csemetéje. Köztudottan a csecsemő sírással jelzi, ha valamilyen problémával küszköd pl.: ha éhes, fáj a hasa, álmatlanság gyötri vagy éppen csak arra vágyik, hogy a szülei vagy éppen a körülötte lévők foglalkozzanak vele.

A felnőtteknek is okozhat kellemetlenséget, ha túl sokat ettek vagy túlzott gázképződés, puffadás jelentkezik, de míg a felnőttek már tudják, hogy a kellemetlen teltségérzet, puffadás idővel elmúlik, addig gyermekünk még tapasztalat híján sírással jelzi, hogy túl sokat evett, csikar a hasa vagy bélgázok gyötrik.

Az Infacol a csecsemők fokozott gázképződés és levegőnyelés okozta hascsikarásának, bélgörcsének megszüntetésére adják. A bélgörcsöket az okozza, hogy a baba beleiben a gázok habszerűen, sok kicsi buborék formájában vannak jelen, melyek eltávozása nehézségbe ütközik. Az Infacol ezeket a kis buborékokat nagyokká alakítja megkönnyítve ezáltal a szelekkel és levegővel való mielőbbi távozásukat. Az Infacol tehát fizikai úton szünteti meg az emésztési zavarok, levegőnyelés vagy egyes ételek okozta gázfelhalmozódást a gyomor-bélrendszerben.

A hatóanyag a csecsemő gyomrából, beleiből nem szívódik fel, így általános hatást, így mellékhatást sem tud kifejteni.

Honlap: http://www.statimpatika.hu

Termék:

Infacol szuszpenzió 50ml 2542 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"