Aerovill orrgél 20ml

Az Aerovill orrgél vitamin és illóolaj tartalma révén elősegíti a sérült vagy igénybevett nyálkahártya felépülését, regenerálódását. A benne lévő illóolajok továbbá légtisztító hatásúak, így könnyítik a légzést.

Alkalmazása:
Naponta 1-2 alkalommal egy borsónyi adagot az orrüregbe juttatunk és az orrszárnyak enyhe masszírozásával a bevitt gélt egyenletesen eloszlatjuk.

Összetevők: Aqua, Vitis Vinifera, Glycerin, Triticum Vulgare, Triethanolamine, Propylene Glycol, Panthenol, Carbomer, Polysorbate 20, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linoleate, Thymus Vulgari, Eucalyptus Globulus Oil, Mentha Piperita Oil, Cetearyl Alcohol, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Disodium EDTA, Propylparaben, Limonene, Sunflower (Helianthus Annuus) Seed Oil, BHT, Linalool, Tocopherol.

Figyelem: Csak külső használatra! Szembe ne kerüljön, ha ez megtörténne langyos, tiszta folyóvízzel öblítse ki. Ha irritációt észlel a termék alkalmazása során, használatát haladéktalanul függessze fel.

Száraz hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.


Gyártja és forgalmazza:
PL Beauty Cosmetics Kft.
H-2800 Veszprém, Juhar u. 8.

Info-vonal: +36 88 576 800

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"