Az Orrszívó alkalmazása

A kisgyermekek, csecsemők gyakori betegsége a nátha, amely komoly problémákat okozhat a későbbiekben, ha az orrváladékot nem tudjuk rendszeresen eltávolítani. Ez nem könnyű feladat, hiszen a kisgyermekek, ill. a csecsemők képtelenek kifújni az orrukat, és időbe telik, amíg a csecsemő megtanul szájon át lélegezni.

Az Orrszívó alkalmazása

A babák számára is sok kellemetlenséget okoz az eldugult orr, hiszen megnehezíti számukra az evést és az alvást, továbbá ha a felgyülemlett orrváladékot nem tudjuk megfelelően eltávolítani akár fül, és arcüreggyulladást, valamint hörgő- és tüdőgyulladást is okozhat.

A kisgyermekes anyukák általában vonakodnak az orrszívó porszívók alkalmazásától, mivel attól félnek, hogy fájdalmat és kárt okoznak a babának, pedig ez nem így van. Sokkal nagyobb problémát okozhatunk azzal, ha a légutak szabaddá tételét nem biztosítjuk a gyermekünk számára, mivel ahogy már az imént említettem, az eldugult orr komoly betegségek forrása lehet, amely könnyen kiküszöbölhető az orrszívók napi többszöri használatával.

Az Orrszívók biztonságos alkalmazását továbbá azt is biztosítja, hogy a készüléken az anyuka szabályozhatja a szívóerősséget, így biztosan nem okoz fájdalmat a picinek. Az orrszívók alkalmazása többnyire szakorvosi kezelés kiegészítésére és a nátha szövődményeinek megelőzésére szolgálnak.

Honlap: http://www.statimpatika.hu
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"