Aurecon Natural fülgyertya 2x

1124 Ft
562 Ft/db

Aurecon Natural fülgyertya méhviasszal, mézzel és parafinnal átitatott lenvászon tölcsérek.

Jellemzés:
A fül (Auris) a hallás és az egyensúly páros érzékelőszerve, amely külső-, közép- és belső- fülrészből tevődik össze. A külső hallójáratban folyamatosan termelődik a fülzsír. Túltermelődésnél ez a zsiradék megkeményszik, amely a hallás gyengüléséhez, valamint más hallásproblémákhoz is vezethet (pl. fülzúgás, sípolás, háttérzúgás, fülnyomás egyenetlensége, fülbedugulás). A nem megfelelő tisztítás során a fülzsír egyre mélyebbre nyomódhat a fülben, amely azonban az Aurecon Natural fülgyertyák segítségével nagyon könnyen eltávolítható.


A fülgyertyák méhviasszal és paraffinnal átitatott lenvászon tölcsérek. A gyertya égése során keletkező meleg a fülzsírt meglágyítja és az ott keletkező vákuum (csökkentett nyomás) az ún. „szívó-kémény“ hatás révén felszívja. Az Eustach-kürtön keresztül egyúttal nyomáskiegyenlítés is történik a nyak és a fej egész részén, így a hőhatás kedvezően befolyásolja az esetlegesen elzáródó energiaáramlásokat a meridiánokban. A meridiánok olyan energiavezetékek, amelyek feladata az életenergia szállítása és szétosztása az emberi szervezetben. A meggyújtást követően a gyertya belsejében köd keletkezik, amely a fül belsejébe áramlik. Ez a köd szállítja a hatóanyagokat az egész hallójáratba.
A gyertyából áramló hő átmelegíti a fülcimpa mikrorendszerét, hatással van a reflexzónákra, amelyek a stimuláció által jótékonyan befolyásolják a megfázásos betegségek lefolyását. Továbbá szabályozza a fül -nyirokmasszázs tisztító működését is.
A tűz mágiája az embereket már az idők kezdetétől lenyűgözte. Ez az alapelem az embereknek fényt és meleget hozott. Már ősrégi idők óta a különböző kultúrákban ismert volt a fülgyertya, mint egy természetes alapú, igen hatékony és egyszerűen kezelhető „gyógyító eszköz“. Történelmi gyökerét a szibériai sztyeppeken élőknél, az Ázsiában, valamint Észak- és Dél-Amerikában élő indiánoknál kell keresni. A sziklafalakra festett régi festmények szent és orvostudományi szertartások közben egyértelműen a fülgyertya használatára utalnak.
Az igen magasfokú gyógyítási ismeretekkel rendelkező Pueblo Hopi indiántörzs által nemcsak Európába került a fülgyertya, hanem a széleskörű használata és elterjedése is nekik köszönhető.

A múlt század végén a Herb-pharma AG Svájc a fülgyertyák használati területeivel és előállításával kezdett foglalkozni, amely az Aurecon fülgyertyák tökéletesítését eredményezte. Azóta egyre több elégedett vásárló ismerte meg és ismeri el az ősrégi gyógymód és terápia kedvező hatását.
Az összes eredeti Aurecon fülgyertyát a mai napig a régi receptúra alapján, rendszeresen ellenőrzött alapanyagokból körültekintően és magasfokú odafigyeléssel, kizárólag kézzel készítik. Csakis kiváló minőségű peszticidmentes lenvászonból készülnek. A fülgyertyák hossza eltérő lehet, mivel gyártásuk kézzel történik. Az Aurecon fülgyertyák különlegessége és erőssége a több mint 15 éves tapasztalatra épülő magas minőség. A biztonságos használatot a szakszerűen kifejlesztett belső műanyag védőbetét garantálja.

Az Aurecon Natural fülgyertyákon található CE jelölés garantálja, hogy a termék megfelel az EU-ban elfogadott CEE 93/42 utasítás biztonsági követelményeinek.
Az Aurecon Natural fülgyertyákat elsősorban olyan felhasználóknak javasoljuk, akiket a használat során eddig zavart a műanyag vég. Most a műanyag vég helyett természetes lenvászon érintkezik a füllel. Az Aurecon Natural égésideje hosszabb, ezáltal hatása is intenzívebb. A Herb-pharma AG Svájc küldetésének tekinti, hogy kizárólag magas minőségű és megbízható termékeket állítson elő.

Használati útmutató:

1.A karton körlapot húzza rá alulról a fülgyertyára és gyújtsa meg a gyertya szélesebb végét. A fülgyertyát csak a körlap ráhúzása után gyújtsa meg! 2.Helyezzük a fejet vízszintes helyzetbe és a gyertya vékonyabb végét tegye a fülbe. Ügyeljen arra, hogy a gyertya a megfelelő helyzetben legyen. A gyertya a használat alatt végig függőleges helyzetben legyen. Ne legyen megdőlve! A fülgyertya akkor van megfelelő helyzetben, ha kellemes pattogást vagy enyhe zúgást érez.
3.Amint a gyertya 2/3 része elég, amelynek minden esetben a karton körlap felett kell még lennie, vegye ki a fülből és oltsa el egy előre odakészített pohár vízben. A gyertya égésének időtartama 7-8 perc. Az Aurecon Natural fülgyertyák optimális hosszúsága 22 centiméter ±5%, kb. 15 miliméteres átmérővel a fülgyertya szélesebb végén.
A fülgyertyák használata után ajánlatos 15-30 percig pihenni.

Az Aurecon Natural fülgyertyák működése fizikális. A (vákuum) csökkentett nyomás (szívó-kémény hatás) és a gyertyában mozgó tűz vibráló hullámai gyengéden masszírozzák a fület. Ez kellemes meleg érzést okoz. A fül, a homlok és a orr melléküregeinek tájékán nyomáskiegyenlítődés történik. Ez a fizikális hatás - kellemes nyomás és nyugtató érzés-, főként a fül és a fej tájékán gyakran azonnal a használat után érezhető. A légzés könnyebbé válik, jobb és tisztább lesz az illatfelismerés.

Mellékhatások:
Nem ismertek. A termék nem alkalmazható perforált dobhártya esetén, ill. ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne levő hatóanyagokra allergiás. Nem ajánlott a termék használata fülgyulladás vagy fülkörnyéki allergia esetén. A termék használata előtt bármely fülbetegség vagy maradandó fülzsír lerakódás esetén konzultáljon orvosával!
Ritkán előfordulhat enyhe allergia az anyagra, amely viszkető érzést okoz. Ezt az Aurecon Drops fülcsepp megszünteti.
A fülgyertyákat kizárólag saját felelősségre használja. Ha betartja a használati útmutatóban leírtakat a gyertyák használata egyszerű és biztonságos.

Figyelmeztetés:
A gyertyát kizárólág egy másik személy segítségével alkalmazzuk!
Az Aurecon natural fülgyertyák nem alkalmazhatók akkor, ha a gyertya -akár kis része is- már meg volt gyújtva.
Fülsérülésnél ne használjuk!
Ne alkalmazzuk 6 évnél fiatalabb gyermekeknél!
Gyerekeknél a tisztítás felnőtt jelenlétében végezhető!
Ügyeljünk a gyertya biztonságos égésére, kezelés előtt fedjük le törölközővel a hajat!
A gyertyát ne nyomja mélyen a fülbe!
A gyertyát ne alkalmazzuk huzatos helyen, bármely gáz ill. gyúlékony anyag jelenlétében. A terméket magas hőnek vagy hősugárzásnak kitenni tilos!

Csomagolás:
1 pár fülgyertya, karton körlap
Tárolás:
Az Aurecon Natural fülgyertyákat szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolja.

Minőségét megőrzi a gyártástól számított 5 évig.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu