Sensodyne Rapid fogkrém 75ml

1890 Ft
25 Ft/ml

Klinikailag igazoltan csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét.

Miért érzékenyek a fogaink?
Fogérzékenység akkor lép fel, mikor a keményebb fogzománc alatti lágyabb fogszövet, a dentin szabaddá válik, és a fogideghez vezető mikroszkópikus csatornák érintkeznek a külvilággal. Mikor a szabaddá vált dentint meleg-, hideg-, vagy savanyú ingerek érik, vagy akár a fogkefe érinti, a fogidegben rövid, éles fájdalom jelentkezik.

Hogyan válhat érzékennyé a fogam?
- A fogíny visszahúzódása és a dentin szabaddá válása gyakran a túl erős fogmosás következménye
- A szénsavas, édes, és savas italok fogyasztása a fogzománc eróziójához, és a dentin szabaddá válásához vezethet
- A fogzománc természetes elhasználódásának következtében a dentin szabaddá válik

Hogyan működik a Sensodyne Rapid?
A Sensodyne Rapid rövid idő alatt a dentin felszínén és a dentinben található mikroszkópikus csatornákban egy ásványianyag-szerű védőréteget hoz létre. Ez megakadályozza, hogy a fájdalmat okozó inger elérje a fogideget. Napi kétszeri fogmosás hosszan tartó védelmet biztosít a fognyaki érzékenységgel szemben. Emellett tisztít, felfrissít és segít megerősíteni a fogzománcot.

Használati útmutató:
Naponta kétszer mosson fogat.
A gyors hatás eléréséhez először nyomjon egy kis mennyiséget tiszta ujjbegyére, majd óvatosan dörzsölje be vele az érzékeny fognyakat egy percen keresztül.

Figyelmeztetések:
Csak szájüregi alkalmazásra. Gyermekektől távol tartandó. 12 éves vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve ha fogorvosuk vagy egyéb egészségügyi szakember ajánlja. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő rejtett probléma jele is lehet. Ha a tünetek nem múlnak el, keresse fel fogorvosát.

Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Strontium Acetate, Sodium Methyl Cocyl Taurate, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Propylparaben, Sodium Methylparaben, Limonene.
Nátrium-fluoridot tartalmaz (1040ppm fluorid).

A Sensodyne a GlaxoSmithKline vállalatcsoport bejegyzett védjegye.

Forgalmazza:
GlaxoSmithKline Kft.
1124 Budapest, Csörsz u. 43.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu