Herbária Cserszömörcés foggél echinaceával 100ml

1192 Ft
12 Ft/ml

A foggél cserszömörce levél, fodormenta levél és kasvirág gyökér speciális kivonatát tartalmazza. Csersav tartalmának köszönhetõen jelentõs összehúzó és vérzéscsillapító hatással rendelkezik, így a gél rendszeres használata jótékony a fogínyre.

A foggél cserszömörcelevél (Cotini folium) és kasvirág gyökér (Echinaceae radix) speciális kivonatát tartalmazza.

Egyedülálló, természetes hatóanyagainak köszönhetően alkalmas a mindennapos szájápolásra. A cserszömörelevél cserzőanyagának köszönhetően jelentős összehúzó és vérzéscsillapító hatású. Az echinacea gyökér echinakozid tartalma hozzájárul az ellenálló, egészséges fogíny fenntartásához.

A kellemes, különleges ánizs íz hosszan tart.

A tiszta, ép fogak és az egészséges fogíny érdekében minden étkezés után mosson fogat!

Használat: nyomjon kb. 1cm hosszú gélt a fogkeféjére, majd 2-3 percig körkörös, aztán pedig hosszanti mozdulatokkal alaposan tisztítsa meg fogait, végül öblítse ki száját!

Összetevők:
Aqua, Cotinus Coggygria (and) Echinacea Angustifolia (and) Mentha Viridis, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol (and) Methyl Paraben (and) Ethyl Paraben (and) Propyl Paraben (and) Isobutyl Paraben (and) Butyl Paraben, Sweetener, Disodium-EDTA, C.I.42051, Aroma

Tárolás: hűvös helyen

Gyártja:
HERBÁRIA Zrt.
1134 Budapest, Dózsa György út 144.

ISO 9001:2000 szerint minősített balmazújvárosi üzeme.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"