A kismama és gyermeke egészségéért

Femibion család

Egy kisbaba születése a legnagyobb ajándék a szülők számára, éppen ezért, ha feltesszük azt a kérdést: „Fiút vagy lányt szeretnétek?” Általában ugyanaz a válasz – „Mindegy csak egészséges legyen!” – éppen ezért érdemes már a kezdetektől betartani az egészséges étrendet, mert csak így tudjuk biztosítani a kisbabánk számára is nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat.

A Femibion olyan speciális étrend-kiegészítő, amely tartalmazza mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyre a kisbabának és a kismamának is feltétlenül szüksége van. A megfelelő mennyiségű vitamin bevitelével könnyedén megelőzhető a komolyabb betegségek, rendellenességek kialakulása.

A Femibion hozzájárul a terhesség folyamán megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükséglet kielégítésében. Metafolin-t, 9 további vitamint, jódot és Folsavat tartalmaz, amely létfontosságú vitamin a gyermekvállalás tervezésétől egészen a szoptatási időszak végéig.

Honlap: http://www.femibion.hu
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu