Elevit Plus

Mit kell tudnod az Elevit Plus-ról?

Fontos tudnod, hogy az Elevit Plus időben elkezdett szedésével megelőzhetőek egyes idegcső-záródási rendellenességek. Az Elevit termékcsalád az elmúlt tíz évben több százezer kisbaba egészségéhez járult hozzá.

Elevit Plus

Az Elevit Plus multivitamin készítményt kifejezetten várandós és szoptató anyukák igényeit figyelembe véve fejlesztették ki. Összetétele a klinikailag bizonyított hatékonyságú ElevitŸ formulára épül. Az új Elevit Plus már 4 hét alatt biztosíthatja a védelmet a veleszületett idegcső-záródási rendellenességek kialakulásával szemben. Csökkenti a koraterhességi émelygést és hányást, ezen túl alkalmas a vas- és folsavhiány okozta vérszegénység megelőzésére is. Az új Elevit Plus tablettamérete 25%-kal kisebb és tartalmaz metafolinŸ-t, jódot és szelént is a teljesebb védelem érdekében.

Mikor kezdjem el szedni az Elevit Plus-t?
Ideális esetben a tervezett terhesség előtt legalább egy hónappal el kell kezdeni az Elevit Plus szedését, hogy a szervezet vitamin-raktárai feltöltődjenek, és így felkészülhess a terhességre. Ajánlott az Elevitet a terhesség alatt és a szoptatás során is folyamatosan alkalmazni.

Honlap: http://www.elevit.hu

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu