Kereső:

Nurofen 20mg/ml eper ízű szuszpenzió gyermekeknek 200ml

Fájdalom és lázcsillapító szuszpenziók 3 hónapos kortól

2012. szeptember 03. 
Miután megszületett gyermekünk és elhoztuk Őt a kórházból teljes mértékben megváltozik az életünk, melynek fő feladata gyermekünk felnevelése és egészségének megőrzése lesz. Utóbbi esetben bármennyire is igyekszünk óvni csemeténk egészségi állapotát, előfordulhat, hogy mégis belázasodik és különböző enyhe vagy mérsékelt fájdalmakat érez, mint például torokfájás, fogzási fájdalom vagy éppen fejfájás. Ilyenkor nyújthatnak segítséget számunkra azok a gyógyszerek, melyeket ebben a cikkben bemutatunk, amiket már 3 hónapos kornál idősebbek gyermeknél akár alkalmazhatunk is (amennyiben alkalmazhatja a készítményt).

A láz nem betegség, mindig csak tünet!

2011. február 14. 
A testhőmérséklet emelkedése a szervezet egyik legfontosabb védekező reakciója a veszélyesnek, illetve idegennek felismert anyagokkal (pl. baktériumokkal, vírusokkal, stb.) szemben. A magasabb testhőmérséklet alatt ugyanis fokozódik a szervezet védelmét biztosító immunrendszer működése. Gyermekkorban az immunrendszer másképpen működik, mint a felnőttekben, ezért náluk gyakrabban fordul elő olyan betegség, amely lázzal járhat (akár évente többször is).
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu