Jovital C Duo Active 750mg retard kapszula 30x

1747 Ft
58 Ft/db

Jovital C Duo-Active 750mg retard kapszula cukormentes, c-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő.

Cukormentes, C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő

-Kétfázisú C-vitamin:
-gyors felszívódás és
-hosszan tartó felszabadulás
-Cukormentes
-Laktózmentes

Kettős aktivitás

A kétfázisú készítmény bevont és bevonatlan C-vitaminszemcséket tartalmaz, kettős aktivitásával ezáltal egyesíti a gyorsan oldódó C-vitamin és a retard C-vitamin készítmények tulajdonságait. A kapszula oldódásakor először a bevonatlan C-vitamin hasznosul, majd lassan a bevont vitaminszemcsék is feloldódnak, ezáltal a C-vitamin legalább 12 órán át folyamatosan szabadul fel a kapszulából.

Jellemzők:
A C-vitamin vízoldékony vitamin, számos alapvető élettani folyamhoz nélkülözhetetlen (pl. idegrendszer, szív- és keringési rendszer egészséges működése, vas felszívódása, érfal rugalmasságának fenntartása). Antioxidáns hatásával biztosítja a szervezet megfelelő ellenálló képességét. Fogyasztása fokozott C-vitamin-igénnyel járó állapotokban ajánlott, mint szellemi és fizikai igénybevétel, szigorú fogyókúra, elégtelen táplálkozás, dohányzás és stressz.

A készítmény glukózt, szacharózt és laktózt nem tartalmaz, ezért cukorbetegek, laktózérzékenyek is fogyaszthatják.

Adagolás:
Felnőtteknek és 11 éves életkor feletti gyermekeknek napi 1 db kapszula. 4-7 év közötti életkorban a Jovital C 100mg és a Jovital C 200mg rágótabletta, 7-10 év közötti életkorban a Jovital C 500mg rágótabletta, illetve a Jovital C Duo-Active retard 500mg kapszula ajánlott.

Hatóanyag mennyiség (C-vitamin):
11-14 év 1 kapszula/750mg
15-18 év 1 kapszula/750mg
Felnőtteknek 1 kapszula/750mg

Összetevők:
Aszkorbinsav, bevont aszkorbinsav; sűrítőanyag: metilhidroxipropil cellulóz; csomósodásgátló: talkum, kapszulahéj: zselatin; színezékek: titán-dioxid, vasoxid, quinoline yellow, sunset yellow.

Figyelmeztetés:
Szobahőmérsékleten (25˚C alatt), száraz helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Sunset yellow ételszínezék-tartalma miatt az arra érzékenyeknél allergiát okozhat. A quinoline yellow és a sunset yellow ételszínezék a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Gyártó:
EGIS Gyógyszergyár Nyrt.
9900 Körmend,
Mátyás Király u. 65.

Forgalmazza:
EGIS Gyógyszergyár Nyrt.
1106 Budapest,
Keresztúri út 30-38.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu