Proenzi 3 krém 100ml

3390 Ft
34 Ft/ml

Csukló, könyök, váll, térd, boka masszírozására készült masszírozó krém.

Jellemző:
A termék hatóanyagai hozzájárulnak a masz- szírozott terület egészséges működéséhez. A benne található anyagok a masszírozás¬sal együtt fokozzák a helyi vérellátást, javít¬ják az anyagcserét, melegítik az érintett területet. Használatát hosszabb ideig javasol¬juk, lehetőleg a Proenzi 3 filmtablettával vagy a Proenzi narancs ízű oldattal együtt.

Összetevők:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glyceryl-steara- te, Ceteareth-20 and ceteareth-12 and ce- tylalcohol and cetyl-palmitate, Ethylalcohol denat., Cetearil alkohol, Glyceryl-stearate, Glucosamine-sulfate 2KCI, Methylsulfonyl- methane (MSM), Boswellia serrata extract, Linum usitatissium oil Methylis salicylas, Menthol, Camphor, Sodium polyacrylate and octyl stearate and tricdeceth-6, Junipe- rus communis oil, Eucalyptus globulus oil, Turpentine oil(Pinus pinaster), Xanthan gum, Methylchloroisothiazolinone and methyliso- thiazolinone.

Használati utasítás:
csukló, könyök, váll, térd, boka masszírozására készült masszírozó krém. Naponta többször, körkörös mozgással masszírozzuk be. Rendszeres használata javasolt.

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől elzárva száraz, hűvös he¬lyen tartandó! Ne tegye ki fagyveszélynek! Szemkörnyékre és nyálkahártyára ne hasz¬nálja! Bőrirritáció esetén használatát hagyja abba! Kizárólag külső használatra!

A WALMARK ajánlata:

1.A Proenzi 3 filmtabletta - három ható¬anyag - a glükozamin-szulfát, a kondroitin- szulfát és az MSM - kombinációját tartal¬mazza, melyek kedvező hatást gyakorolnak az ízületi porcokra. Elősegítik az ízületek regenerációját és mozgékonyságát. Az MSM szerves formában kötött ként tartal¬mazó vegyület, mely szervezetük számára kén forrásként szolgál, így a kötőszövetek megfelelő kén ellátásával járul hozzá azok egészséges működéséhez.
A „rapid release technology˝ új gyártási technológia, mely biztosítja az azonnali felszívódást.

2.A Proenzi narancs ízű oldat, melynek ösz- szetevői az egész mozgató rendszer és az ízületek egészséges fenntartásához járulnak hozzá.
A glükozamin fontos azoknak a vegyületek¬nek a szintéziséhez, amelyek az erős és ru¬galmas porcokhoz szükségesek. A kondroi- tin-szulfát a porcok alapvető építőanyaga, amely a mechanikus és elasztikus tulajdon¬ságok javításához szükséges.
A kondroitin-szulfát és a glükozamin-hidro- klorid elősegítik az ízületek regenerációját és javítják azok mozgékonyságát.

Nettó tömeg: 100 ml

Minőségét megőrzi: a csomagoláson/tubuson jelzett időpontig (EXP nap/hó/év).

Gyártó: Walmark, a.s., Oldrichovice 44, 739 61 Trinec, Cseh köztársaság

Importőr és forgalmazó: Walmark Kft.
3526 Miskolc Blaskovics u. 1.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.