Allegra 120mg filmtabletta

Mi az Allegra®?

Az Allegra® az antihisztaminok csoportjába tartozó olyan új generációs allergiaellenes hatású gyógyszer, amely egyes, korábbi generációs antihisztaminokkal szemben nem rendelkezik nyugtató, álmosító hatással.

Allegra 120mg filmtabletta

Az Allegra® gyors és hatékony segítség a szénanátha (allergiás rhinitis) tünetei ellen, mint például: tüsszögés, orrviszketés, orrváladékozás orrdugulás, továbbá szemviszketés, könnyezés és a szem égő érzése, így a szénanáthában szenvedő betegek a pollenszezonban is aktív életet élhetnek és élvezhetik a szabadtéri programokat

- Az Allegra® nem álmosít, ezért szedhető járművezetés, és egyéb, koncentrációt igénylő munka mellett.*
- Az Allegra® már 1 órán belül kifejti hatását, így gyors megkönnyebbülést biztosít az allergiás tünetektől szenvedőknek.
- Az Allegra® 24 órán keresztül hat, így már napi 1 tabletta hozzájárulhat a tünetmentes élethez.
- Az Allegra® recept nélkül kapható a patikákban, így ezentúl nem kell órákat sorban állással tölteni az orvosnál a pollenszezon beköszöntekor.
- Az Allegra® nem csak 10, de 30 szemes kiszerelésben is vény nélkül kapható, így könnyen és egyszerűen hozzájuthat egy teljes havi kezelést biztosító adaghoz.

Az Allegra® előnyös tulajdonságainak köszönhetően jelentősen javítja az allergiás betegek életminőségét, így Ön is teljes életet élhet az allergiaszezonban is.

*Az egyéni reakció kellő előzetes ellenőrzését követően


Mire és hogyan szedjem az Allegrá®-t?

A szezonális szénanáthában szenvedő betegek számára nagyon fontos az allergiás tünetek maximális csökkentése. Tünetek nélkül jelentősen javul az allergiás betegek életminősége, és teljes életet élhetnek az allergiaszezonban is.

Az Allegra® egy olyan recept nélkül kapható gyógyszer, amelyet abban az esetben javasolt szedni, ha a szezonális szénanátha tünetei közül legalább kettőt egyidejűleg észlelünk magunkon. Ezek a tünetek a következők:
-tüsszögés
-orrviszketés
-vizes orrfolyás
-orrdugulás
-szemviszketés
-torokviszketés
-a szem égető érzése, könnyezése

Honlap: http://www.allegra.hu

Termékek:

Hírek:

2013.07.24.
2011.07.11.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu