Normaflore és Normaflore Extra

Normaflore - Gyors felépülés!

Az antibiotikumot Normaflore probiotikummal együtt szedje!
Ha betegek vagyunk mindannyian arra vágyunk, hogy mihamarabb talpra állhassunk. Az antibiotikumok segítségével a baktériumok okozta betegségek ma már könnyen gyógyíthatóak. A gyors felépüléshez azonban szükségünk van a bélflóránk megfelelő működésére is. A betegségek és az erős gyógyszerek azonban gyengítik a bélflórát. A joghurtok pedig általában nem képesek arra, hogy a bélflóra egyensúlyát az antibiotikum-kezelés során is maradéktalanul megtartsák.

Normaflore és Normaflore Extra

Ezért fontos az antibiotikum-kezelések során a Normaflore probiotikum használata!

A Normaflore korszerű, bizonyítottan hatékony probiotikum, amely antibiotikum-kezelések során is erősíti a bélflóra működését, kedvezően befolyásolja az immunrendszert, B-vitaminokkal tölti fel a szervezetet, javítja az emésztést, így segítve a gyorsabb talpra állást!

A Normaflore a többi probiotikumhoz képest egyedülálló tulajdonságú jótékony baktériumot tartalmaz, mely ellenáll a gyomorsavnak, ezért az alsóbb bélszakaszt is élve éri el. Sem a tárolás sem az alkalmazás során ért hőhatás nem csökkenti a hatékonyságát. A könnyen nyitható, kicsi, nem törékeny ampulla csak természetes anyagot tartalmaz. Egyedülálló módon adalékanyag, tartósítószer, mesterséges íz anyag, laktóz, fölös kalória nincs benne. Ráadásul könnyű kezelni és alkalmazni, bármilyen itallal bevehető. Adagolása életkortól függően csecsemőknek és gyermekeknek napi 1-2, felnőtteknek napi 2-3 adag. A Normaflore az egyetlen vény nélküli probiotikus gyógyszer Magyarországon.

A Normaflore ráadásul ez egyik legkedvezőbb árú probiotikum.

Ha igazán gyorsan szeretne felépülni, akkor az antibiotikumot Normaflore probiotikummal együtt szedje!

Bacillus clausii tartalmú, vény nélküli gyógyszer.

Itt az új Normaflore Extra!

A Normaflore Extra kétszeres hatóanyag mennyiséget tartalmaz praktikus szuszpenzióban, ezzel megkönnyítve az adagolást és a bevételt. A dupla hatóanyagnak köszönhetően akár már napi egy Normaflore Extra* is hasznos segítséget nyújt a bélflóra helyreállításában antibiotikum-kezelés és hasmenés okozta károsodás esetén.

Normaflore Extra. Megduplázott gondoskodás a családnak!

„A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”

Honlap: http://www.normaflore.hu

Termékek:

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"