Sanofi

Az egészség a legfontosabb!

A Sanofi, amely betegközpontú, komplex egészségügyi vállalat, világszerte vezető helyet foglal el olyan gyorsan növekvő terápiás területeken, mint a trombózis, a vakcinák, a diabétesz és az onkológia.

Sanofi Sanofi Sanofi Sanofi

Tudta-e, hogy…
-a Sanofi magyarországi tagvállalata a gyógyszerkutatással, fejlesztéssel és termeléssel foglalkozó, több mint százéves múlttal rendelkező Chinoin Zrt?

- a világon a Chinoinban dolgozták ki először a Szent-Györgyi Albert által felfedezett C-vitamin nagyüzemi előállításának technológiáját?

-az 1961-ben itt kifejlesztett No-Spa mind a mai napig hazánk egyik legfontosabb exportterméke?

-ma a Chinoin Zrt. ultramodern, speciális üzemében gyártják milliószámra a világ vezető véralvadásgátlóját tartalmazó előretöltött fecskendőjét?

- a Sanofi vény nélkül kapható készítményei közül az Algoflex a legnagyobb forgalmú vény nélkül kapható gyógyszer Magyarországon?

-szintén a Sanofi csoport tagja az a prágai gyógyszertárból kinőtt Zentiva vállalat, amely a leggyorsabban növekvő generikus vállalat Európában?

-a Sanofi csoport tagja a világ legnagyobb vakcina gyártója; a Sanofi Pasteur?

-a Sanofi vállalat részét képezi az egyesült államokbeli Genzyme is, a világ egyik vezető biotechnológiai gyógyszervállalata?

Honlap: http://www.sanofi-aventis.hu
Cím: 1045 Budapest, Tó utca 1-5.
Telefon: +36 1 505-0050

Termékek:

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"