Dr. Kelen Sport Start bemelegítő gél 150ml

A Dr.Kelen Start bemelegítő gél edzés, fizikai megterhelés előtti használatával az izmok vér- és oxigénellátása növelhető. A bemelegítés hatékonysága javul, ezért a túlterhelés veszélye, a sportsérülések kockázata csökken. Doppinglistán szereplő anyagot, tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

A bedörzsölő gél használata edzések előtti felkészülésnél, nehéz fizikai igénybevételt megelőzően ajánlott. Használatával a sérülések kockázata,
a túlterhelés veszélye csökken, a sportoló kedvező körülmények között végezheti a bemelegítést. A teljesítmény javul, a bemelegítési idő lerövidíthető.

A fokozott terhelésnek kitett testrész bedörzsölése elősegíti, hogy az izmok optimális állapotba kerüljenek, vér- és oxigénellátásuk javuljon.
Alapanyaga a jól ismert sósborszesz, melynek rendkívül kedvező hatását koncentrált gyógynövény-kivonatokból álló ún. herbal-system fokozza. A készítmény gyorsan beszívódik, mezen foltot nem hagy, és a bőr nem ragad. Bőrbarát összetétele garantálja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is használható.

Illatanyagot, színezőanyagot nem tartalmaz.
A Dr.Kelen sportkészítmények hatóanyagai nem szerepelnek a MOB doppinglistáján.

Aktív anyagai:
borókaolaj, citromolaj, eukaliptuszolaj, mentol

Kiszerelése: 150 ml

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu