Béres Egészségtár termékcsalád

Béres Egészségtár termékcsalád - Egészség ránk szabva

Korunk, alkatunk, életmódunk szempontjából egyediek vagyunk. Ezért más-más típusú készítményre és életmódbeli változtatásra van szükségünk ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket. Fontos, hogy ez a megoldás ˝ránk legyen szabva˝.

A sokéves kutatási hagyománnyal rendelkező Béres Gyógyszergyár 2004-ben kifejlesztette a Béres Egészségtár nevű termékcsaládját. A termékekben ötvöződik a Béres készítményeit jellemző innováció, a tudományos megalapozottság és a megbízható minőségi háttér.

A Béres Egészségtár termékcsalád különböző étrend-kiegészítő készítményei egyénre szabott megoldást nyújthatnak az egészségmegőrzésben. 2008-ban a termékcsalád új készítményekkel bővül, amelyek különleges táplálkozási igényekhez igazított összetételű, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek.

A Béres Egészségtár termékcsalád termékei az Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) által értékelt és szakvéleménnyel ellátott készítmények.
Az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) Doppingellenőrző Laboratóriuma által ellenőrzött Béres Egészségtár termékcsalád étrend-kiegészítő készítményeinek alkalmazását kifejezetten javasoljuk sportolóknak a felkészülés időszakában a jó teljesítmény eléréséhez. (www.osei.hu)
A Béres Egészségtár termékek a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítményei.

Honlap: http://www.beres.hu

Termékek:

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu