Béres Gyógyszergyár

Amit a Béres Gyógyszergyárról tudni kell:


családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás,
piacvezető az egészségmegőrző készítmények gyártása és forgalmazása terén,
˝Az egészséges emberért˝ jelmondat értelmében készítményei fejlesztésekor mindig természetes alapanyagok felhasználására és a mellékhatások minimalizására törekszik,
az Alapító munkájának szellemében tudatos fejlesztési és újítói munkát végez: jelenleg közel 50 készítményt forgalmaz és további engedélyezett termékei várnak piaci bevezetésre, valamint számos készítménye áll engedélyeztetés alatt,
világszínvonalú, nemzetközi minőségbiztosítási rendszereknek megfelelő gyártókapacitással rendelkezik,
aktív társadalmi szerepet vállal és gyakran támogat hazai egészségvédelmi, kulturális, karitatív és egyházi célokat,
az üzleti etikai normákat mindig tiszteletben tartja és ezt munkatársaitól is elvárja,
nyereségét hazai fejlesztésekre és munkahelyteremtésre fordítja,
kommunikációs tevékenységében nemcsak saját termékei népszerűsítésére, hanem az egészséges életmód oktatására is nagy hangsúlyt fektet,
minden területen magasan képzett és tapasztalt kollégák szaktudására és munkájára támaszkodhat.
Béres történelem

Béres Gyógyszergyár Béres Gyógyszergyár Béres Gyógyszergyár Béres Gyógyszergyár

A ˝Béres˝ köztudottan az egyik legismertebb és legtiszteltebb márkanév Magyarországon. A Béres Gyógyszergyárról is tudható, hogy nem szokványos cég: arca van. Nevét a legendás hírű feltalálóról Id. Dr. Béres Józsefről kapta, akinek világhírű találmányára építkezve az elmúlt közel 20 év során egy nemzetközi rangú vállalkozás nőtt fel, melynek a család irányítása mellett a globalizálódott piaci versenyben is sikerült megőriznie függetlenségét, hitelességét, népszerűségét és emberközpontúságát. A Béres termékek ma minden településen megtalálhatóak, és a legfiatalabbaktól a legidősebbekig sok millióan ismerik és használják őket.

A legendás találmány, mely köré mára egy cégcsoport és tucatnyi termékből álló kínálat épült fel, a Béres Csepp. A készítmény 1972-ben született, egy rendkívüli tehetséggel megáldott kutató, Id. Dr. Béres József hosszú és kitartó munkájának betetőzéseképpen. A Béres Csepp egyedülálló, különleges nyomelem-pótló készítmény, mely az emberi szervezet normális működésének a fenntartását, illetve annak helyreállítását segíti elő, javítja a szervezet természetes védelmi rendszerének, az immunrendszernek a működését, valamint eredményesen alkalmazható tumoros betegségek kiegészítő terápiájában a betegek általános állapotának és közérzetének javítására.
A beteg ember minden reményt adó szálba belekapaszkodik, így a hetvenes évek elején megszületett cseppek jótékony híre is gyorsan terjedt. Béres Józsefet egyre többen keresték fel otthonában a világ minden tájáról, és a kutató – mert az emberek megsegítése érdekében alkotta meg cseppjeit – dacolva a hivatallal, ingyen adta őket a segítségért hozzá fordulóknak, a sok-sok daganatos betegnek. Hosszú volt a küzdelem, rögös az elismertetés útja, de végül a betegek és humanisták óriási nyomására 1978-ban engedélyezték a Béres Csepp hivatalos kereskedelmi forgalomba kerülését.

A család számára azonban hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy a Béres Csepp terjesztését, népszerűsítését és hivatalos elismertetését üzleti vállalkozás formájában lehetséges csak hatékonyan elvégezni. 1989-ben, a politikai változásokkal egyidejűleg megalakulhatott a Béres Részvénytársaság. Nem sokkal ezután a televízió bemutatta a Béres Józsefről és cseppjeiről szóló, sokáig titkolt és tiltott dokumentumfilmet, mely a cseppeket egy csapásra ismertté tette. Végeláthatatlan sorok kígyóztak a Béres Cseppet árusító boltok előtt, és a készítmény megkezdte az azóta is töretlenül felfelé ívelő pályáját. Béres József cseppjeit ma nap, mint nap százezrek alkalmazzák immunrendszerük erősítésére, millióknak jelent biztos segítséget a különféle betegségből való lábadozás idején, vagy a műtétből való felgyógyulás során. A Béres Cseppet 2000-ben hivatalosan is gyógyszerré minősítették, feltalálóját Id. Dr. Béres Józsefet 2002-ben az ország legrangosabb tudományos elismerésével, a Széchenyi Díjjal tüntették ki, és szobra 2008-ban bekerült a legnagyobb magyar gyógyítók közé a Magyar Orvostörténeti Múzeumba.

A Béres Csepp sikere és a ˝Béres˝ márkanév rendkívüli népszerűsége arra ösztönözte a tulajdonosokat, hogy tovább építsék és fejlesszék a vállalkozásukat. A kezdeti egyetlen termék, a Béres Csepp mellé mostanra további 50-féle készítmény sorakozott fel, melyek Magyarországon és a régió országaiban kerülnek bevezetésre. A vállalat rendkívül büszke arra, hogy elhivatott munkájuk eredményeként öt termékpiaci szegmensben piacvezető pozíciót sikerült megszereznie. A roboráló szerek piacán a Béres Csepp, a multivitamin készítmények piacán az Actival termékcsalád, a komplex kalciumpótló készítményeknél a CalciviD filmtabletta, a C-vitaminok között a Béres C-vitaminok, valamint a vitamin- és ásványi anyag bázisú étrend-kiegészítők körében a Béres Egészségtár termékcsalád tagjai ma Magyarország első számú termékei.

A fejlődést mutatja, hogy az 1989-es alapításkor még alig 10 főt számláló kisvállalkozás, mára közel 500 főt foglalkoztató vállalatcsoporttá terebélyesedett. Az alapító, Id. Dr. Béres József tudományos és emberi példája, miképpen a múltban, úgy a jövőben is útmutatóként áll fia, Dr. Béres József előtt, aki 2000 óta tölti be a Béres Gyógyszergyár elnöki székét. Felesége Béres Klára az igazgatóság tagja, a vállalat kommunikációs igazgatója, valamint elnöke a Béres Alapítványnak, mely immár 15 éve teljesíti alapítójának, Id. Dr. Béres Józsefnek nemes szándékát, segíti a rászorultakat, támogatja az oktatást és a kultúrát.

Honlap: http://www.beres.hu
Cím: 1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.
Telefon: 06 (1) 430 - 5500
Fax: 06 (1) 250 - 7251

Termékek:

Hírek:

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"