Meridol fogkrém 75ml

1496 Ft
20 Ft/ml

Elősegíti a gyulladt íny regenerálódását.

Aminfluorid és ónfluorid kettős hatóanyag-kombinációját tartalmazó fogkrém az ínygyulladás megelőzésére és tüneteinek enyhítésére.
A meridol® életképtelenné teszi a fogmosás után visszamaradó plakkokat, és hosszú ideig megakadályozza új plakkok kialakulását. Ezáltal a meridol® elősegíti a gyulladt fogíny regenerálását, és megőrzi a fogak és a fogíny épségét. A meridol® kiemelkedő hatékonyságát világszerte több mint 90 klinikai vizsgálat bizonyítja.
A meridol® regenerálja a gyulladt fogínyt.
- Életképtelenné teszi a fogmosás után visszamaradó plakkokat, melyek a fogínygyulladás kialakulásának elsődleges okai.
- Az aminfluorid / ónfluorid egyedülálló hatóanyag kombinációja raktározódik a fogak felszínén, ezáltal hosszú ideig védelmet biztosít a fogmosás után is az új plakkok kialakulása ellen.
- A meridol® nyugtatja és regenerálja a gyulladt fogínyt.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"