Sába Intim Szappan 250ml

842 Ft
3 Ft/ml

A Sába savas hatású intim szappan gyengéden tisztít, az intim testfelületek természetes állapotát tartja fenn. Hosszan tartó komfort érzetet nyújt. Tejsavtartalmú, pH 4-es értéke az intim területek pH értékével megegyezik, így használata az élettani egyensúlyi állapot fenntartásában vagy visszaállításában kiemelten hatékony. A termék mesterséges illat és színezőanyag mentes.

A Sába védi bőrét, óvja egészségét

A Sába savas hatású intim szappan gyengéden tisztít, az intim testfelületek természetes állapotát tartja fenn. Hosszan tartó komfort érzetet nyújt. Tejsavtartalmú, pH4-es értéke az intim területek pH értékével megegyezik, így használata az élettani egyensúlyi állapot fenntartásában kiemelten hatékony. A termék mesterséges illat és színezőanyag mentes.

Használati utasítás:
Az intim testfelületeken kis mennyiségű Sába intim szappant habosítson fel, majd bő vízzel öblítse le. Naponta többször is használható. Csak külsőleg alkalmazza.

Összetevők (INCI): Aqua, Soidum Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betadine, Glycol Distearate, Cocoamide DEA, Chlorhexidene digluconate, Sodium Chloride, Methylchloroisothiazolinon, Metthylisothiazolinone, Citric acid, Lactic acid.

Forgalmazó:
Inzula Ker. Kft.
1047 Budapest, Baross u. 105-107.

Tárolás szobahőmérsékleten.

Gyártási szám: 1710730.2/2010

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu