Reparon kenőcs 25g

Az aranyér kezelése

2012. július 03. 
A kezdeti stádiumban a diétás és életmódbeli változtatások a legfontosabb lépések közé tartoznak. A kellő folyadékbevitel és a rostmennyiség növelése ugyanis lágyítja a székletet, megelőzi a székrekedést, kialakítja a rendszeres székelést. A fokozott rostbevitel kimutatottan csökkenti a székeléskor jelentkező erőlködést és az aranyeres vérzést. Az életmódbeli változtatások magukban foglalják a rendszeres testmozgást, az optimális testsúly elérését, illetve a higiénés szabályok betartását, melyek szintén a gyógyulás folyamatát gyorsítják.

Az aranyér, mint betegség

2011. július 15. 
A tapasztalatok azt igazolják, hogy a betegek nem szívesen fordulnak orvoshoz végbéltáji panaszokkal, mint pl.: az aranyér panaszaival sem, azonban előfordulhat, hogy hasonló tünetekkel komolyabb betegség áll a háttérben, ezért az orvos elhanyagolása, súlyosabb problémához is vezethet, mint pl.: a nyálkahártya gyulladása, kifekélyesedése, a végbél jó- és rosszindulatú daganatai.

Az aranyér hatásos kezelése

2011. május 11. 
A felmérések szerint az emberek legalább egyharmadát érinti az aranyér betegség és az általa okozott kellemetlen tünetek. Azonban sokan nem ismerik fel a tüneteket vagy nem foglalkoznak a problémával, ezáltal nem is fordulnak orvoshoz, amelynek a későbbiekben komoly következményei lehetnek.
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu