Canesten 10mg/g klotrimazol krém 20g

Bayer Hungária Kft.

A Bayer Magyarországon

A Bayer a II. Világháború előtt komoly piaci szerepet töltött be Magyarországon, az Aspirin az egyik legkedveltebb gyógyszer volt. A II. Világháború után egy hosszabb szünet következett, majd 1969-ben ismét megjelent Magyarországon, igaz, hosszú évekig csak külkereskedelmi cégeken keresztül tudott értékesíteni.
A Bayer a rendszerváltás után viszonylag hamar, 1992-ben már önálló képviselet nyitott, majd 1994-ben a képviseletet Kft.-vé alakította.

Bőr és lábgomba kezelése

Canesten 10mg/g klotrimazol krém 20g

Canesten Plus bifonazol krém
Széles hatásspektrumú gombaellenes szer, mely a fertõzött bõr mélyére hatolva gyökerestõl pusztítja el a gombát. Elegendõ naponta 1x alkalmazni.
Hatóanyag: bifonazol

Canesten Plus bifonazol külsõleges oldatos spray
Széles hatásspektrumú gombaellenes szer a nehezen hozzáférhetõ helyek kezelésére. A spray forma egyszerû és praktikus használatot biztosít. Elegendõ naponta 1x alkalmazni.
Hatóanyag: bifonazol

Canesten 10mg/g krém 20g
A bőrfelszín gombás megbetegedéseinek kezelésére szolgáló széles hatásspektrumú készítmény. A teljes bőrfelületen alkalmazható, nem zsíros krém. A Canesten krém hármas hatásának köszönhetõen megszünteti a gombás fertõzés okozta kellemetlen tüneteket, elpusztítja a bõrgombát és ápolja a fertõzött bõrt.
Hatóanyag: clotrimazol

Canesten 10mg/ml külsõleges oldat 20ml
A Canesten krém hatóanyagával megegyező hatóanyag-tartalmú készítmény. Az oldattal könnyen elérhetőek a krémmel nehezen kezelhető egyenetlen felületek.
A termékek alkalmazása: naponta 2-3 alkalommal vékony rétegben vigyük fel a krémet ill. oldatot a beteg bőrfelületre.

Termékek:

Canesten 10mg/g klotrimazol krém 20g 1374 Ft
Canesten oldat 20ml 1374 Ft
Canesten Plus bifonazol spray 25ml 1374 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu