Lázmérők

Domotherm Junior digitális lázmérő 1x

Gyerek digitális lázmérő.
2590 Ft
2590 Ft/db

Domotherm TH1 digitális lázmérő 1x

Digitális lázmérő.
Megtakarítás: 991 Ft
2990 Ft
1999 Ft
1999 Ft/db

EXATHERM Classic klinikai higanymentes üveglázmérő

Orvosi pontosságú, klasszikus klinikai üveglázmérő, amely teljesen ártalmatlan higanymentes, környezetbarát mérőfolyadékkal van töltve. A speciális lerázó-tok segítségével könnyen és egyszerűen kezelhető. A lázmérő dezinfekciós folyadékkal fertőtleníthető, antiallergén és korlátlan ideig használható.
1990 Ft
1990 Ft/db

I-Medical Non Contact infra hőmérő

Az innovatív infravörös technológia biztos és higiénikus mérést biztosít pár másodperc alatt.
11990 Ft
11990 Ft/db

JutaVit Digitális lázmérő 1x (flexibilis)

Orvostechnikai eszköz.
1280 Ft
1280 Ft/db

Jutavit Hagyományos higanymentes lázmérő 1x

Orvostechnikai eszköz.
1290 Ft
1290 Ft/db

Master Aid Tech Easy digitális lázmérő

A Master-Aid Tech Easy digitális hőmérő kiváló minősége a legnagyobb pontossággal biztosítja a lehető leggyorsabb hőmérsékletmérést.
1899 Ft
1899 Ft/db

Master Aid Tech Flex digitális lázmérő

Flexibilis fejjel rendelkező digitális lázmérő.
2230 Ft
2230 Ft/db

Movo-Med digitális flexibilis lázmérő

Digitális lázmérő.
1490 Ft
1490 Ft/db

Thermoval Kids Flex flexibilis digitális lázmérő

Thermoval® Kids FlexA Thermoval® kids flex a tökéletes lázmérő a babák számára. A bájos és tetszetős forma azt a végtelen szeretetet jelképezi, melyet a szülők gyermekük iránt tanúsítanak. Jól átlátható kijelzővel rendelkezik és viszonylag rövid mérési idejével csökkenti a baba és szülő megterhelését. A flexibilis vég védi a babát a kellemetlenségtől és a fájdalomtól. A mérés alatt nem kell az órát nézni, mivel a Thermoval® kids flex hangjelzéssel jelzi, ha a mérés indítható, illetve amikor befejeződött. Ha a baba kényelméről van szó, a legjobb választás a Thermoval® kids flex.
3190 Ft
3190 Ft/db

Thermoval Standard lázmérő

A Thermoval® standard nemcsak kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik, hanem megbízható mérési eredményeket is biztosít. Ez a hőmérő egyszerűségével és egyszerű használatával tűnik ki. Áttekinthető kijelzőjét könnyű leolvasni. Emellett a Thermoval® standard hangjelzéssel jelzi, ha a mérés indítható, illetve amikor befejeződött. Ha jó ár-érték arányú megoldást keres, a Thermoval® standard a megfelelő választás Önnek.
1840 Ft
1840 Ft/db
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.