Tetűírtók

Hedrin Once tetűírtó gél 100ml

Színtelen oldat, amely hatékonyan pusztítja el a fejtetvek és a serkék 100%-át, 15 perc alatt. Fizikai úton hat, hogy elzárja a levegő útját a fejtetvek elől, emellett Penetrol-t tartalmaz, amely elősegíti a termék bejutását a fejtetű petéibe, hogy elpusztíthassa azokat.
3890 Ft
39 Ft/ml

Hedrin Protect & Go Megelőző spray fejtetű ellen 120ml

A Hedrin megelőző spray-vel most aktív védelemben részesítheti gyermekeit a fejtetűvel szemben – miközben a hajuk is egészséges marad.
3890 Ft
32 Ft/ml

Paranit Extra Strong fejtetű és serke elleni sampon 200ml

Kezeli, védi és tisztítja a hajat, miközben puhává és selymessé teszi.
4590 Ft
23 Ft/ml

Paranit Fejtetű és serke elleni lotion 100ml

A Paranit fejtetű és serke elleni lotion a fejtetvek és a serkék 100%-át elpusztítja mindössze egyetlen, 15 perces kezeléssel.
2590 Ft
26 Ft/ml

Paranit Fejtetű és serke elleni sampon 200ml

A Paranit fejtetű elleni samponja a hajmosás során távolítja el a tetveket és a serkéket. A sampon mindössze 15 perc alatt leszámol a fejtetűvel és a serkékkel, miközben a hajat is tisztítja.
4199 Ft
21 Ft/ml

Paranit Fejtetű Megelőző sampon 200ml

A Paranit Fejtetű Megelőző sampont akár szokásos samponja helyett is használhatja. Tisztítja a hajat, ugyanakkor védelmet nyújt a fejtetű ellen. Fennálló fejtetűveszély esetén a Paranit Megelőző sampont használhatja sikeres fejtetű kezelés után is.
3499 Ft
17 Ft/ml

Paranit fejtetű riasztó aerosol 100ml

Paranit fejtetű riasztó aeroszol fejtetvesség megelőzésére, a fejtetvek távoltartására alkalmas.
3599 Ft
36 Ft/ml

PedicuStop Sampon 150ml

Sampon a fejtetű, lárva és serke megelőzésére.
3790 Ft
25 Ft/ml
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.