Phyteneo Lándzsás útifű szirup 250ml

1490 Ft
6 Ft/ml

Gyógynövényszirup rendkívül magas arányú útifű kivonattal a felső légutak megnyugtatására. Nem tartalmaz alkoholt. 1 éves kortól és felnőttek számára is alkalmazható.

A szirup nagy mennyiségű útifű levél kivonatot tartalmaz. Maga a kivonat rendkívül nagy arányban tartalmazza a gyógynövényt, amelyet hagyományosan a felső légutak megnyugtatására és normál működésének támogatására használnak. Az útifű levelei akár 7%-ban is tartalmaznak nyálkás anyagokat, amelyek bevonatot képeznek a felső utak nyálkahártyáján és így megnyugtatják azt.

A szirup nem tartalmaz alkoholt, mesterséges édesítőszert aceszulfámot és aszpartámot, színezéket vagy szintetikus aromát.

Adagolás
1-3 éves gyermekek napi 2-3 alkalommal 2,5 ml (fél teáskanál)
3-12 éves gyermekek 5 ml naponta 3-5 alkalommal (1 teáskanál)
Felnőttek 10 ml naponta 3-5 alkalommal (leveskanál)

Közvetlenül kanálra tálalva, langyos teához is adhatjuk. A szirupot napközben tálaljuk, este nem (legkésőbb 17 óráig). Későbbi használat irritálhatja az éjszakai köhögést.

Célszerű gondoskodni a megfelelő folyadékellátásról.

Használat előtt rázza fel.

Figyelmeztetés

Bármilyen zavarosságot a növényi kivonatok nagy aránya okoz, és nem rontja a termék minőségét. Ne lépje túl a napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Tárolás
Száraz helyen, legfeljebb 25 ° C-on, az eredeti csomagolásban tárolandó. Tartsa távol gyermekektől.

Forgalmazza:
Phyteneo
Neofyt spol. s ro
Pražská 442, 281 67
Stříbrná Skalice, Csehország

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.