Vitagamma D3-vitamin 2000NE tabletta 50x

1584 Ft
32 Ft/db

A Vitagamma® D3 2000 NE fogyasztása különösen akkor ajánlott, ha az egészséges D-vitamin ellátás nem biztosított: pl. D-vitaminban gazdag élelmiszerek nem kielégítő bevitele vagy a hiányzó napfény expozició következtében a szervezet saját D-vitamin képzésének korlátozottsága például őszi-téli időszakban.

Az elegendő D-vitamin ellátottság hozzájárul a normál/egészséges:
- kálcium és foszfor felszívódáshoz és hasznosuláshoz,
- fogazat-, csontozat- és izomfunkció fenntartásához,
- sejtosztódáshoz és immunrendszer működéséhez.(2)

(2) EURÓPAI BIZOTTSÁG 432/2012/EU RENDELETE (2012. május 16.) a nem a betegségek kockázatának csökkentését, illetve a gyermekek fejlődését és egészségét érintő, élelmiszerekkel kapcsolatos, egészségre vonatkozó, engedélyezett állítások jegyzékének megállapításáról.

Összetevők

Térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, D-vitamin koncentrátum (zselatin, cukor, kukoricakeményítő, részben keményített szójaolaj, kolekalciferol /D3-vitamin/, antioxidáns: alfa-tokoferol), térfogatnövelő szerek: polivinilpirrolidin és szilíciumdioxid, csomósodást és lesülést gátló anyagok: talkum és étkezési zsírsavakból származó mono- és digliceridek, térfogatnövelő szer: hálózatos nátriumkarboximetilcellulóz.

2000 NE kolekalciferol

Javallat

Az évszaktól és a napfény expozíciótól független, hosszan tartó kielégítő ellátás biztosításáért megfelelő D3-vitamin készítmény ajánlott.
A Vitagamma® D3 2000 NE egy tablettában 50 µg (2000 NE) D3-vitamint tartalmaz.

Napi egy tabletta Vitagamma® D3 2000 NE rendszeres fogyasztása hozzájárul az Ön D-vitamin ellátásának hosszú távú biztosításához.
A Vitagamma® D3 2000 NE szétrágás nélkül, bő folyadékkal bármely étkezés közben bevehető.

Ha Ön nem biztos abban, hogyan alkalmazza a Vitagamma® D3 2000 NE-et vagy a fogyasztandó mennyiséget egyéni szükségleteihez kívánja igazítani, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

Fontos tudnivalók
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

A forgalomba hozatali engedély jogosultja:
WÖRWAG Pharma GmbH & Co KG
71034 Böblingen, Calwer Str. 7.
Németország

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.