Naturseptin MED TOROK olvadó rágóbonbon 9x

1524 Ft
169 Ft/db

Ez az orvostechnikai eszköz enyhíti a torokgyulladás és a torokirritáció tüneteit, mint a fájdalom, égő érzés, szárazság és nyelési nehézség. A filmbevonat védi a torkot a káros környezeti hatásokkal szemben (mint pl. száraz, vagy hideg levegő), valamint segít helyreállítani az irritált nyálkahártya egyensúlyát és védő funkcióját. Továbbá a NaturseptinMED Torok nedvesíti és felfrissíti a szájüreg és a torok nyálkahártyáját.

A NaturseptinMED TOROK olvadó rágóbonbon természetes növényi kivonatokat tartalmaz, melyek védő filmbevonatot képeznek a szájnyálkahártyán és a torokban, így:
- Enyhíti a torokfájást
- Nedvesíti a torkot
- Enyhíti a torokirritációt
- Védi a torok nyálkahártyáját

Naturspetin - narancs ízű olvadó rágóbonbon a torokfájásra!
Már 3 éves kortól adható azoknak a gyerekeknek, akik torokfájással küzdenek.
Izlandi zuzmó-, fehérmályvagyökér – és orvosi zsályalevél kivonat összetevői védő filmbevonatot képeznek a szájnyálkahártyán és a torokban, ezzel enyhíti a torokgyulladás és a torokirritáció tüneteit, mint a fájdalom, égő érzés, szárazság és nyelési nehézség. A filmbevonat védi a torkot a káros környezeti hatásokkal szemben (mint pl. száraz, vagy hideg levegő), valamint segít helyreállítani az irritált nyálkahártya egyensúlyát és védő funkcióját. Továbbá a NaturseptinMED Torok nedvesíti és felfrissíti a szájüreg és a torok nyálkahártyáját.

Felhasználási javaslat
3 évesnél idősebb gyermekeknek: 1 rágóbonbon legfeljebb naponta három alkalommal. A rágóbonbont addig kell rágni és szopogatni, amíg teljesen feloldódik a szájban. Az alkalmazás után 30 percig ne adjon enni vagy inni a gyermeknek. Amennyiben a tünetek 5 napon át történő használat elteltével sem javulnak, forduljon orvoshoz. A készítmény csak felnőtt felügyelete mellett alkalmazható.

Összetétel
Glükózszirup, cukor, részben keményített növényi zsírok (pálmaolaj, shea dióbél olaj, szójaolaj, repceolaj, kókuszolaj), szorbit, dextrin, narancslé koncentrátum, citromsav, izlandi zuzmó (Lichen islandicus) kivonat, természetes narancs aroma, L-aszkorbinsav, fehérmályvagyökér (Althaeae radix) kivonat, szárított berkenye koncentrátum, orvosi zsályalevél (Salviae folium) kivonat, szójalecitin, só, paprika kivonat, agar-agar.

Figyelmeztetések
Ne alkalmazza, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére, a szójára vagy a mogyoróra.

Forgalmazó:
Aflofarm Hungary Kft.
1025 Budapest, Cseppkő utca 41.

Gyártó:
Aflofarm Farmacija Polska Sp.z.o.o. ul.
Partyzancka 133/151, 95-200 Pabianice,
Lengyelország

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.