Naturseptin MED köhögés elleni nyalóka 6x

1286 Ft
214 Ft/db

A készítmény védi a nyálkahártyát a káros környezeti hatásokkal szemben, mint a száraz, vagy hideg levegő, valamint csökkenti a köhögés gyakoriságát. A Naturseptin MED köhögés elleni nyalóka nedvesíti a nyálkahártyát és megkönnyíti a váladék felköhögését. Nyugtató hatásának köszönhetően segíti a köhögés által irritált nyálkahártya egyensúlyának helyreállítását.

A NaturseptinMED köhögés elleni nyalóka természetes növényi kivonatokat tartalmaz, melyek védő filmbevonatot képeznek a száj nyálkahártyáján, így :
- Enyhíti a köhögést
- Megkönnyíti a váladék felköhögését
- Csökkenti a köhögés gyakoriságát

Naturspetin - narancs ízűnyalóka a köhögés ellen!
Már 3 éves kortól adható azoknak a gyerekeknek, akik köhögéssel küzdenek.
Izlandi zuzmó- és fehérmályvagyökér kivonat összetevői védő filmbevonatot képeznek a szájnyálkahártyán, ezzel enyhítik a köhögést. A készítmény védi a nyálkahártyát a káros környezeti hatásokkal szemben, mint a száraz, vagy hideg levegő, valamint csökkenti a köhögés gyakoriságát. Továbbá nedvesíti a nyálkahártyát és megkönnyíti a váladék felköhögését. Nyugtató hatásának köszönhetően segíti a köhögés által irritált nyálkahártya egyensúlyának helyreállítását.

Felhasználási javaslat
3 évesnél idősebb gyermekeknek: 1 nyalóka legfeljebb naponta három alkalommal. A készítmény csak felnőtt felügyelete mellett alkalmazható. Amennyiben a tünetek 5 napon át történő használat elteltével sem javulnak, forduljon orvoshoz.

Összetétel
Cukor, glükózszirup, citromsav, narancs aroma, aszkorbinsav, izlandi zuzmó (Lichen islandicus) száraz kivonat, fehérmályvagyökér (Althaeae radix) sűrű kivonat, szárított berkenye koncentrátum, norbixin.

Figyelmeztetések
Ne alkalmazza, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjével szemben. A készítmény cukrot tartalmaz.A kristályosodás nem termékhiba.

Forgalmazó:
Aflofarm Hungary Kft.
1025 Budapest, Cseppkő utca 41.

Gyártó:
Aflofarm Farmacija Polska Sp.z.o.o. ul.
Partyzancka 133/151, 95-200 Pabianice,
Lengyelország

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.