A nyugodtabb alvás érdekében

Baldivian Night - promóció

A változó kor, az időjárás, a városi zajok, a munkahelyi stressz, a családi problémák… csak néhány olyan befolyásoló tényező, amely hatással lehet az éjszakai pihenés minőségére.

A nyugodtabb alvás érdekében

A legjobb, ha megelőzzük a gondok kialakulását, azaz a felgyorsult életünkben megnövekedett stresszt kellő mennyiségű és minőségű kikapcsolódással ellensúlyozzuk. A sport, valamint a szeretteinkkel és a kedvenc hobbinkkal töltött idő segíthetnek a napközben felgyülemlett feszültség levezetésében és a kiegyensúlyozott lelki állapot fenntartásában.

Azonban, ha a mindennapi gondok már a zavartalan alvást is akadályozzák, a Baldivian Night segíthet.

A Baldivian® Night egy növényi gyógyszer, amely természetes hatóanyagával (441,35 mg macskagyökér száraz kivonat) enyhítheti az alvászavarokat.
A készítmény ajánlott napi adagja mindössze egyetlen tabletta lefekvés előtt*, így segíthet javítani az alvásminőséget és csökkenteni az elalvásig eltelt időt.

Vény nélkül kapható, macskagyökér-kivonat tartalmú növényi gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!


*1 bevont tabletta lefekvés előtt fél-egy órával. Szükség esetén az este folyamán korábban is bevehető még egy adag.

Honlap: https://www.baldivian.hu/

Termék:

Baldivian Night bevont tabletta 30x 1990 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"